Hogyan Segít Neked az Őrangyalod? Ez a Teszt Megmutatja! 1

Válaszd ki azt az angyalt a 8 közül, amelyiken legjobban megakad a szemed, s ismerd meg hogyan segít neked az őrangyalod!

Az 1. angyal így szólt: Aki engem választ, szerelmet kap az, abban lel majd támaszt. Új kapcsolatok, szeretet és boldogság, a szerelem angyala ezeket szórja Rád.

A 2. angyal így szólt: Én az öröm angyala vagyok, boldogságot, jókedvet és örömöt hozok. Pozitív érzések és csodás események várnak arra, aki az öröm angyalát a keblére vonja.

A 3. angyal így beszélt: Ha van egy kívánságod, csak hunyd le a szemed, kívánd, s én megteszem Neked. Egyetlen kívánság, ennyit adhatok, ha ezzel beéred, tőlem megkapod.

A 4. angyal huncutul kacsintott: Én a kalandok angyala vagyok. Ha engem választottál, fogd meg a kezem, s egy őrült élményre gyere el velem. 

És előállt akkor az 5. angyal: Én vagyok az inspiráció, az önbizalmat, motivációt hozó. Ha hiszel magadban s teszel érte kicsit, általam a vágyad, mit rég dédelgetsz, valóra válik.

A 6. angyal szerényen azt mondta: Aki engem választ, harmónia lesz annak jussa. Nem kell aggódnia  problémák miatt, mind tovatűnik egy szempillantás alatt.

A 7. angyal került aztán sorra: Tőlem nem kap rossz hírt senki, én csak jó hírt hozok. Kellemes és édes hírben fog bővelkedni napod.

Végül előáll a 8. angyal, s mondta: Szerencsét és sikert hozok annak, aki engem választ ma, nincs olyan vesztes helyzet, mit velem meg ne oldhatna.

forrás: kissemese

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu