Hiszel A Sorsban? Így Derítheted Ki Hogy Különleges Vagy-E! 1

Egy nagyon kevés emberre illő dolgot vizsgálhatsz meg most…

Nagyon kevés emberre jellemző, hogy ujjaikhoz legközelebb eső barázdája, azaz szív vonala tökéletesen összeillene. A gyakoribb, hogy egymáshoz képest feljebb vagy lejjebb helyezkednek el! Most megmondjuk, melyik esetben mit árulnak el rólad!

1. A bal kezeden lévő van magasabban

Te bizony nagy harcos vagy. Főleg akkor, ha a szerelemről van szó, de általában sem félsz kiállni önmagadért – persze csak abban az esetben, ha utána megkapod érte a jutalmadat. Néha kicsit agresszív tudsz lenni, ha arról kell dönteni, mi a tied és mi a másé.

Ha a helyzet úgy kívánja, képes vagy átgázolsz mindenen és mindenkin, hogy megkapd, ami neked jár. Megjelenésed rendkívüli, sokakat megbabonáz a szépséged. Nagyon független személyiségnek ismernek, aki sose lenne képes könyörögni bárkinek bármiért.

Rendkívüli ambíció rejlik benned, az a fajta vagy aki a jövőben képes megvalósítani álmait.

2. A jobb kezeden lévő van magasabban

Ha a jobb kezeden lévő vonal van magasabban, akkor öreg lélek vagy. Kifejezetten keresed az idősebbek társaságát, főleg szerelmi kapcsolatok terén kedveled az évtizedes korkülönbségeket, mert kizárólag így tudod elképzelni az életed.

Szeretsz eltérni egy kicsit a hagyományostól, szereted, ha nem minden ugyanolyan, mint ahogy mások is csinálják. Nagyon jó szerető és szerelmes vagy, csordultig telt a lelked érzelmekkel és mindig kiállsz azok mellett, akik közel állnak hozzád. Imádsz szabadon élni, és nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad mások.

Egy szabad, korlátoktól mentes élet felé haladsz a jövőben.

3. A szívvonalak tökéletesen illeszkednek egymáshoz!

Elérkeztünk hozzád is, kinek különlegessége szívében lakozik! Tiéd a legnagyobb és legtisztább szív mind közül. Olyan kedves és előzékeny a természeted, hogy aki veled beszél, mindig visszanyeri a hitét a világban – abban, hogy létezik még emberi jóság a földön.

Nagyon jó érzéked van másokhoz, hamar megérzed, ha segíteni kell, és azt is, hogy miben. Ennek köszönhetően borzasztóan nagy empátia lakozik benned.

Szeretettel teli jövő vár rád.

Oszd meg, hogy mások is megtudják, mi rejtőzik szívükben!

Forrás: Tudnodkell.info

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu