A hagyomány szerint a történetet elmesélőket nagy szerencse éri.

A most következő történetet ősi hindu dokumentumokban, és egyes több ezer éves táblákon is megtalálták.

Az akkor folklór részét képezte, ugyanakkor nagyon sokan hitték, hogy a leírt történetnek ráhatása van az egyéb életére.

Legendák terjengtek arról, hogy azok, akik elmesélték másnak a történetet, hihetetlen szerencsés fordulat érte őket életükben. Sokan aztán összekötötték az eseményeket a legendával, és így alakult ki a hiedelem, miszerint ha valaki terjeszti ezt a bölcs és tanulságos hindu mesét, az jót tesz.

A jócselekedetért pedig megjutalmazzák „odafentről”.

Ne felejtsd el tehát MEGOSZTANI, minél több emberek, hátha neked is szerencséd lesz, és hihetetlen változás következik be az életedben!

A történet így szól:

Élt egyszer egy szádhu (hindu szerzetes) egy kicsiny faluban, aki minden nap látta, hogy az utcán egy kislány kéreget pénzt, és ételt.

A kislány és a családja nagyon szegény volt, és rászorult az emberek jóindulatára, gy azok ahol tudták, ott segítettek a családot.

Persze nem mindenki akart segíteni, és voltak rosszmájú megjegyzéseik is az embereknek erre a kislányra.Egyszer a paphoz is odament a kislány kérni egy kis ételt. A szerzetes erre a zsebéből elővett egy dobozt, és a kezébe nyomta azzal, hogy vigye haza, és kövesse az utastásokat.

A kislány így is tett. hazament, majd a dobozt felnyitva döbbenten tapasztalta, hogy apró magok vannak benne csupán, semmi más. És egy darabka papír, amiben le volt írva, hogyan kell elültetni őket, és gondozni.

A kislány úgy tett, ahogyan az le volt írva, néhány éven belül pedig olyan hatalmas gyümölcsfái, és gyümölcsföldje volt a magokból nőtt fák miatt a családnak, hogy a fél falu tőlük vásárolta a gyümölcsöket.

A kamasszá cseperedett kislány egyszer meglátta a szerzetest, aki épp ételért állt sorba – talán mert nem volt mit ennie. Odament hozzá, és a kezébe nyomott egy hatalmas kosár almát, és azt mondta neki: „Köszönöm, hogy a kezembe adtak a bőség lehetőségét. Szeretném viszonozni. Ezentúl bármikor meglátogathatod a gyümölcsföldet, ha éhség gyötör!”

OSZD MEG másokkal is, mi pedig hatalmas szerencsét és bőséget kívánunk neked!

forrás: avilagtitkai.com

Legutóbbi bejegyzések:

Ez a méregtelenítő tapasz vált be azoknak, akik egész nap fájó lábukra panaszkodtak, azoknak, akik szorongásra hajlamosak és azoknak is, akiknek az éjszakai alvás egy nehéz tortúra. A talpra helyezhető tapaszokat egész éjjel lehet viselni, segít a test teljes méregtelenítő rendszerének revitalizálásában, eltávolítja a mérgeket, a nehézfémeket, és egyéb káros és felesleges anyagokat, amitől levertnek érezzük magunkat. Valamint nagyon kellemes masszírozó érzést nyújt elalvás előtt. Ajánlott annak is aki a nagy hőségben nehezebben alszik el vagy fogyókúrázni szeretne.

A shakti matrac segít a mély relaxáció elérésében, stimulálja az akupresszúrás pontokat. 210 darab, egyenként 27 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezekkel van ellátva, aminek a segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat a test felületén.

-20 másodperc után már érezhetően javítja a vérkeringést

-3 perces használat után a hát elkezd melegedni a véráramlástól

-6 perces használat után után az elméd elkezd lenyugodni

-10-15 perces használat után peptid hormonok áramlanak végig az egész testen

-20-30 perces használat jelentősen csökkenti a stresszt és a fájdalom mértékét

-30-40 perces használat esetén a fájdalom nagy mértékben enyhül, a cselekvő képesség megsokszorozódik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu
×
×

Cart

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.

 

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.