Mindenki kíváncsi, hogy mit sodor elé a sors a jövőben. Az alábbi horoszkópból megtudhatod, hogy a csillagjegyed alapján mit tartogat számodra az élet, mikor kell a rossz időszakokra számítanod.

Kos

Gyerek-, és serdülőkorodban nagyon szerencsés leszel, de 18 éves korod körül egy nagyobb változásra kell számítanod. 18-20 éves korod között kissé meggyötör az élet, utána viszont 40 éves korodig nem kell semmi rossztól tartanod.

Bika

Mondhatni egész szerencsés alkat vagy, két kicsit mozgalmasabb időszak vár rád csak az életedben. 20-27 éves korod között, és 50 éves korodban számíthatsz negatívabb eseményekre.

Ikrek

Viszonylag hamar elkezdődik számodra a kemény élet 17-20 éves korod között kell szembenézned nehézségekkel. Ha ezt az időszakot sikeresen átvészeled, akkor már többé semmi sem érint érzékenyen.

Rák

Három nehezebb időszak lesz az életedben. Az első megmérettetés 18 éves korodban, egy kicsit nehezebb időszak a 30-as éveidben vár rád, majd 50 éves korodban is számíthatsz némi problémára.

Oroszlán

12 éves korod körül lesz egy kisebb negatív változás az életedben, utána semmi különösre nem kell számítanod, minden a legnagyobb rendben lesz.

Szűz

Szinte egész életedben problémákkal kell szembesülnöd, 20,30,40 és 50 éves korodban sem lesz zökkenőmentes az életed. Ez egy kissé negatív életszemléletűvé tesz, de a megkeseredettség helyett inkább próbálj meg tanulni a problémákból.

Mérleg

Életed első felében nem kell komolyabb problémáktól tartanod. 40 és 60 éves korodban kell inkább változásokra számítanod.

Skorpió

18-22 éves korod között egy kicsit próbára tesz az élet, de másképp nem kell tartanod semmilyen nagyobb negatív változástól.

Nyilas

Az életed második felében, vagyis 40 éves korod után kell szembenézned a nehézségekkel. De 45 és 50 éves korodban is várnak rád nehéz pillanatok.

Bak

Egy teljes év vár rád 18-19 éves korod között, amikor úgymond tesztelgeti egy kicsit az élet a határaidat. Tarts ki, semmi sem történik ok nélkül.

Vízöntő

Nem kell különösebben negatív történésekre számítanod, mivel rendelkezel egy olyan képességgel, hogy mindig vonzod a pozitív energiákat és helyzeteket.

Halak

Két nagyobb negatívabb periódus vár rád, 22 és 40 éves korodban. Fel a fejjel, ne csüggedj el nagyon, tudod, minden rossz után jó következik.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu