Hallgasd Meg a Hold Üzenetét! Ezek az Erősségeid és a Gyengéid... 1

Neked miről mesél a Hold? Mi az erősséged? Mi a gyengéd?

Válassz egy képet a 6-ból és tudd meg most!

1.-t választottad
Mi az erősséged? Öröm, optimizmus, mások iránti jóság, ez jellemez téged.
Egységben az erő – ez a mottód. Fő specialitásod az emberek összefogása, csapatot építesz a körülötted lévőkből, s őket szenvedélyesen és kiválóan irányítod. Nagyszerű vezető vagy, vagy az leszel.
Mi a gyengeséged? Rengeteg benned az energia, ezt kell megzaboláznod, és egyszerre csak egy dologra koncentrálod, s ha megteszed nagyszerű teljesítményeket érhetsz el

2.-t választottad
Mi az erősséged? Eredmény orientált vagy. Számodra a folytonos, személyes fejlődés a legfontosabb. Azokat a tevékenységeket élvezed, amiben vagy szakmailag, vagy magánemberként, de fejlődhetsz. És persze azt is imádod, ha ezt a fejlődést mások is észreveszik és értékelik. 
Mi a gyengeséged? Gyakran vagy türelmetlen, s a dolgaidat nem szervezed meg kellőképpen. A terheket néha nem ártana megosztanod másokkal, s így javulhatna a teljesítményed, életminőséged, s a kapcsolataid másokkal.


3.-t választottad
Mi az erősséged? Erős, energikus, érdeklődő ember vagy, szívesen vállalsz kockázatokat egy-egy új tapasztalatért. Lehet, hogy vonzanak az extrém sportok, és szívesen ismersz meg új dolgokat, új tájakat, új embereket. Csodás ember vagy, akiben nagyszerű lehetőségek rejlenek.
Mi a gyengeséged? Hiányzik belőled a céltudatosság, s ez megakadályozza, hogy ragyogj. Higgy jobban magadban, s ne feledd: a legnagyobb sikerek fejben születnek.

4.-t választottad
Mi az erősséged?  Béke és nyugalom orientált ember vagy. Szereted a hagyományokat, szereted, ha a dolgok megszokott mederben zajlanak körülötted.Tehetséges vagy, a felettesed parancsait akkor is zokszó nélkül teljesíted, ha azok nem tetszenek. A kellemetlen helyzeteket mindenáron igyekszel elkerülni.
Mi a gyengeséged? Minden ember találkozik lehetőségekkel életében, de te gyakran, a megszokások, a hagyományok megtartása és a kellemetlenségek elkerülése érdekében nem élsz velük. Légy bátrabb! Ne feledd: van tehetséged és akaraterőd, hát használd őket.

5.-t választottad
Mi az erősséged? Kiegyensúlyozott, következetes, nagyon figyelmes és nagyon nagylelkű ember vagy, aki folyton azon ötletel, hogyan fejlődhetne még jobb emberré. Nagyon egyértelmű, olykor szigorú elképzeléseid vannak arról, milyennek kéne a világnak lennie, s gyakran érzed azt, hogy bizonyos dolgokat át kell ahhoz alakítani, hogy jobban menjenek a dolgok. 
Mi a gyengeséged? Nem lenne baj, ha kicsit toleránsabb lennél a világgal és embertársaiddal. Ne feledd, nem mindig a te ötleteid a legjobbak, néha a világ nélküled is elég jól alakul. Légy egy kicsit együttműködőbb!

6.-t választottad
Mi az erősséged? Ha valaki, hát te nagyon bátor és szenvedélyes ember vagy, aki tudja, hogyan kell élvezni az életet. Szeretsz vitázni, szeretsz kiállni az ötleteidért, nagyon igényes vagy másokkal, és magaddal szemben is. 
Mi a gyengeséged? Nem ártana kicsit kitárnod a szíved mások felé. Ez persze nem azt jelenti, hogy tedd a szíved a tenyeredre, és add körbe, de lehetnél nyitottabb. Ettől még nem leszel semmivel gyengébb.

 

Remélem tudsz kamatoztatni valamit a Hold jóslataiból.

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu