Már a középkorban vizsgálták a tenyéren és a csuklón lévő vonalakat. Voltak jósnők, akik egy kis pénz fejében mindenki tenyeréből kiolvasták a jövőjét. De akadtak gyógyító tudású emberek is, akik tudtak olvasni azokból a jelekből, ami a bőrfelületen megjelenik.

Manapság is sokan hisznek abban, hogy a sorsunk előre meg van írva, és kiolvasható. Számukra érdekes lehet a csuklón lévő vonalak üzenete.

A csuklón található vonalak külön-külön spirituális jelentésűek. Az adott személy egészségére, jólétére vonatkozóan adnak információt.

A vonalakat mindig a kéz felől a kar irányába kezdjük el számolni. Ha a legelső vonal egyértelműen látható és töretlen, akkor 23-28 életévet, a második csuklóvonal 46-56 életévet, a harmadik 69-84 életévet és a negyedik 84 év feletti életkort jósol nekünk.

Hajlítsd be a csuklódat, és nézd meg hány vonalat látsz! 1

Első csukló vonal

A legfontosabb vonal, ha különálló és mély, akkor jó egészségi állapotot jellemez. Ha a sor eleje halvány vagy kissé hiányos, akkor a nők esetében nőgyógyászati problémákra való hajlamosságot jelöl, például nehézkes teherbe esés, szabálytalan menstruáció. Férfiak esetében ha a vonal első fele töredezett, az prosztata problémákra utal, valamint jelenthet húgyúti bajokat is.

A második csukló vonal

Akinek a második vonal is jól kivehető a csuklóján, az gazdagságra jólétre és boldogságra számíthat az életben. Mindez csak abban az esetben igaz, ha ez a második sor töretlen.

A harmadik csukló vonal

A karrierhez és a sikerhez kapcsolódik. Egy befolyásos személyt jellemez, akinek a vonala egyenesnek és töretlennek kell lennie.

A negyedik csukló vonal

A harmadik csukló vonal hatását erősíti. Az emberek kis százalékánál látható, de akinek van, az örüljön, mert kifejezetten erős egyéniségre utal, aki céljai eléréséig nem nyugszik.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu