Már a középkorban vizsgálták a tenyéren és a csuklón lévő vonalakat. Voltak jósnők, akik egy kis pénz fejében mindenki tenyeréből kiolvasták a jövőjét. De akadtak gyógyító tudású emberek is, akik tudtak olvasni azokból a jelekből, ami a bőrfelületen megjelenik.

Manapság is sokan hisznek abban, hogy a sorsunk előre meg van írva, és kiolvasható. Számukra érdekes lehet a csuklón lévő vonalak üzenete.

A csuklón található vonalak külön-külön spirituális jelentésűek. Az adott személy egészségére, jólétére vonatkozóan adnak információt.

A vonalakat mindig a kéz felől a kar irányába kezdjük el számolni. Ha a legelső vonal egyértelműen látható és töretlen, akkor 23-28 életévet, a második csuklóvonal 46-56 életévet, a harmadik 69-84 életévet és a negyedik 84 év feletti életkort jósol nekünk.

Hajlítsd be a csuklódat, és nézd meg hány vonalat látsz! 1

Első csukló vonal

A legfontosabb vonal, ha különálló és mély, akkor jó egészségi állapotot jellemez. Ha a sor eleje halvány vagy kissé hiányos, akkor a nők esetében nőgyógyászati problémákra való hajlamosságot jelöl, például nehézkes teherbe esés, szabálytalan menstruáció. Férfiak esetében ha a vonal első fele töredezett, az prosztata problémákra utal, valamint jelenthet húgyúti bajokat is.

A második csukló vonal

Akinek a második vonal is jól kivehető a csuklóján, az gazdagságra jólétre és boldogságra számíthat az életben. Mindez csak abban az esetben igaz, ha ez a második sor töretlen.

A harmadik csukló vonal

A karrierhez és a sikerhez kapcsolódik. Egy befolyásos személyt jellemez, akinek a vonala egyenesnek és töretlennek kell lennie.

A negyedik csukló vonal

A harmadik csukló vonal hatását erősíti. Az emberek kis százalékánál látható, de akinek van, az örüljön, mert kifejezetten erős egyéniségre utal, aki céljai eléréséig nem nyugszik.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu