A boltban vehető hajfestékek tele vannak kémiai anyagokkal, melyek a fejbőrön szívódnak fel a testbe. Terhes anyáknak nem is szabadna hajat festetniük, de erről senki sem tájékoztatja őket, hogy a magzat is károsodhat egyes hajfestékektől.

És akkor még nem is beszéltünk az allergiás reakciókról.

Ha szeretnéd kihangsúlyozni a hajad eredeti színét, tanuld meg ki az alábbi színezési módszert, amely teljesen természetes, nem tartalmaz vegyi anyagokat és kíméli a környezetet és a szervezetedet is.

Ennek használatával hajad sokkal egészségesebb lesz, újra erős lesz, és fényes, könnyen kezelhető.

Keverj össze egy kanál olívaolajat, egy kanál mézzel, és egy tojás sárgájával.

Nedvesítsd be a hajad, majd tedd rá ezt a keveréket, masszírozd alaposan bele a fejbőrbe, és hagyjad rajta 30 percig ez zuhanysapkával lefedve és törölközőbe csavarba. Ezután moss hajat, ahogy szoktál.

Hatermészetes módon szeretnéd világosítai a hajad árnyalatát, akkor tegyél a mézhez egy citrom levét, és  fahéjat. Egy tálban keverj el 4 evőkanál fahéjat, 2 evőkanál mézet, és 1 citrom levét. Ezt a keveréket kend a hajadra, oszlasd el egyenletesen.

Tegyél a hajadra zuhanyozósapkát, majd törölközőt, és maradjon rajta 2-3 órán át. Minél tovább rajta hagyod, annál világosabb árnyalat lesz a végeredmény.

Érdemes elmentened ezt a cikket későbbre, ha újra festeni szeretnéd a hajad, egészségesen.

forrás: szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu