Carl Jung szerint a személyiségtípusokat egyszerűen meg lehet különböztetni a rájuk jellemző általános vonások által, így születnek a kategóriák: érzékeny-intuitív, extrovertált-introvertált, ítélkező-elfogadó és gondolkodó-érző.

Ha minimum 4 rád is jellemző, akkor bizony a válasz igen!

1. Folyamatosan csak a lényeges dolgokra fókuszálnak

Ezek az emberek mindig a lényegre fókuszálva könnyedén megoldják az eléjük táruló nehézségeket. Viszont ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan ők azt eltervezték, képesek egy teljesen új oldalról megközelíteni a problémát.

2. Szorgalmasak

A más személyiségtípussal rendelkezők nagymértékben lusták, viszont ez rájuk abszolút nem jellemző. Mindig arra törekednek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból, mert tudják, hogy a sikerért meg kell küzdeni.

3. Hisznek az ösztöneikben

Intuitív típus lévén megérzéseik sosem csalnak. Ha megészlelik, hogy akár valami rossz is történhet, rögtön megpróbálják kivédeni azt.

 

4. Szűk baráti körük van

Barátaikat nagyon megválogatják, épp ezért kevés van nekik. Sok esetben az egyedüllétet választják a nagyobb társasági élet helyett, mert élvezik az egyedül töltött időt.

5. Együttérzőek

Az érzelmek fontos szerepet játszanak az életükben, bárki kérjen tőlük segítséget, ők mindig rendelkezésre állnak. Könnyedén átérzik más helyzetét, ezért hasznos tanácsokkal látnak el. Viszont ennek ára van, méghozzá az, hogy az érzelmin megterhelések miatt sokszor kimerülnek lelkileg.

6. Könnyedén kiigazodnak másokon

Szintén empatikusságukból adódóan könnyen olvasnak mások fejében. Egyből képesek kiszúrni, ha valaki hazudik, és pontosan tudják, hogy a környezetükben ki milyen ember valójában.

7. Valódi csodabogarak

Mikor egyedül lehetnek a maguk csendjében, szabadjára engedik az elméjüket, és így számtalan jobbnál jobb, és kreatív gondolataik születnek.

8. Inspirálóak

Mivel mindig van egy új ötletük és rendkívül idealisták, ez másokat is cselekvésre, alkotásra késztet.

filantropikum.com

szupertanacsokblog.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu