Ha ebből a 15 állathírnökből 1 megjelenik az életedben, sorsfordító üzenetet hoz számodra! 1

Az ősök számos állatot szentnek tartottak, és a Föld Anya megnyilvánulásának tekintették őket. Viselkedésük megfigyelésével jobban megérthetjük a körülöttünk lévő energiákat, jeleket, hiszen, ahogy lelki útmutatónk is van, úgy lelki állatunk is. Gyakran üzenetet hoznak nekünk, vagy megtanítanak valamit a saját képességeink, erősségeink kapcsán. Megjelenésük, olyan jelzés lehet, amire oda kell figyelnünk.

Hírnök állatok és üzeneteik

Sólyom
Éles szemekkel, erős szárnyakkal rendelkezik ez a madár. Ha folyamatosan a szemed elé kerül a sólyom képe, előfordulhat, hogy jobban meg kellene vizsgálnod jelenlegi helyzetedet. Jele lehet annak is, hogy egy fontos leckét tartogat számodra az élet.

Sas
A sas a spirituális védelem jele, a magasabb tudatosság felé vezető úté. Ha gyakran szembesülsz vele, lehet, hogy átlépsz vagy áttérsz egy magasabb tudatossági szintre.

Holló/varjú
Rossz előjelnek tartják. Azt jelzi, hogy készen állsz valamit elengedni, készen állsz belépni a „halál és újjászületés” újabb ciklusába. Ritkán jelzik magát a fizikai halált, inkább az újjászületés jelei.

Bagoly
Figyelj a megérzéseidre, használd a belső bölcsességedet. A bagoly emlékeztet arra, hogy figyelj a belső megérzéseidre, amelyek a helyes irányba terelnek. Jele lehet annak is, hogy meg kell látnod a saját igazságodat, és hitelesen kell cselekedned.

Kardinálispinty
Ezt a madarat gyakran társítják egy elhunyt apa alakjával, vagy egy férfi lelki vezetővel. Az jelenti, hogy a férfi védelmét és szeretetét élvezed, vagy arra emlékeztet, hogy maradj erős és magabiztos a kijelölt utadon.

Kék szajkó
A szajkó képét elhunyt női alakkal társítják, aki üzenetet tartogat számodra. Ha gyakran kerül az utadba, akkor emlékeztet arra, hogy maradj mindig kreatív. Azt is jelentheti, hogy a családodnak szüksége van rád, illetve a család szoros egységére.

Imádkozó sáska
Ideje békére és csendre lelned, ha gyakran találkozol imádkozó sáskával.  Hírvivőként érkezik, hogy emlékeztessen bennünket a csend erejére és arra, hogy teret teremtsen azoknak a dolgoknak, amelyeket élvezzünk az életben. Üzenetet hordoz, hogy fordíts figyelmet valamire, vagy éppen annak hiányára.

Gyík
Fordíts nagyobb figyelmet az álmaidra, a céljaidra, ha ezt az állatod látod. Talán nem látod magad előtt a célt, esetleg nem érzed azt, hogy képes vagy elérni. A gyík emlékeztet arra, hogy az irányítás a kezedben van, minden rajtad áll.

Kígyó
A kígyó az életerő és a szenvedély szimbóluma. Fordíts több figyelmet a szenvedélyeidre, fektess bele több energiát. A gyógyulást, megújulást is magába foglalhatja ez a jelkép.

Pók
A pók hatalmas szimbólumot hordoz magában: a teremtését és a lelki kapcsolatokét. Légy kreatív, kövesd az ihleteidet, valósítsd meg az ötleteidet. Arra is utalhat, hogy a szellemvilág próbál veled kapcsolatba lépni.

Szitakötő
A szitakötő arra emlékeztet, hogy nem vagy egyedül, az őrangyalod és a lelki vezetőd védelmét élvezed. Azt jelzi, hogy jó úton jársz, a lelked jó irányba terelődik.

Katicabogár
Szerencsés jel, ha katicával hoz össze a sors, ugyanis azt jelzi, hogy aa dolgok jó irányba fordulnak. Adj hálát mindazért, amid van. Jó időzítés, arra is, hogy előrelépj álmaid elérése érdekében.

Pillangó
A pillangók az átalakulás szimbólumai, és jelenlétük arra utal, hogy először a belsődnek kell megváltoznia, és azt követni fogja külsőd is. Változtatnod kell, olyan érzelmekről van szó, melyek visszatartanak. Nagy változást jelezhet előre az életedben, ha sűrűn találkozol ezekkel a csodákkal.

Farkas
Ha netán farkast látsz, akkor bizony itt az idő, hogy figyelj a körülötted lévő emberekre. Meg kell tanulnod elfogadni másoktól a segítséget.

Róka
A róka emlékeztet arra, hogy ideje más szemszögből megközelítened az életedet. Rá kell hangolódnod valamire, valaminek a közeledtére. Ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy ne vegyél mindig mindent olyan komolyan, nevess is néha.

Az intuíciód a kulcsa, hogy megértsd az állatoknak az üzenetét. Használd ezt az útmutatót, mely mindig a segítségedre lesz. Ha hasznosnak találod oszd meg másokkal is.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu