Ha ebből a 15 állathírnökből 1 megjelenik az életedben, sorsfordító üzenetet hoz számodra! 1

Az ősök számos állatot szentnek tartottak, és a Föld Anya megnyilvánulásának tekintették őket. Viselkedésük megfigyelésével jobban megérthetjük a körülöttünk lévő energiákat, jeleket, hiszen, ahogy lelki útmutatónk is van, úgy lelki állatunk is. Gyakran üzenetet hoznak nekünk, vagy megtanítanak valamit a saját képességeink, erősségeink kapcsán. Megjelenésük, olyan jelzés lehet, amire oda kell figyelnünk.

Hírnök állatok és üzeneteik

Sólyom
Éles szemekkel, erős szárnyakkal rendelkezik ez a madár. Ha folyamatosan a szemed elé kerül a sólyom képe, előfordulhat, hogy jobban meg kellene vizsgálnod jelenlegi helyzetedet. Jele lehet annak is, hogy egy fontos leckét tartogat számodra az élet.

Sas
A sas a spirituális védelem jele, a magasabb tudatosság felé vezető úté. Ha gyakran szembesülsz vele, lehet, hogy átlépsz vagy áttérsz egy magasabb tudatossági szintre.

Holló/varjú
Rossz előjelnek tartják. Azt jelzi, hogy készen állsz valamit elengedni, készen állsz belépni a „halál és újjászületés” újabb ciklusába. Ritkán jelzik magát a fizikai halált, inkább az újjászületés jelei.

Bagoly
Figyelj a megérzéseidre, használd a belső bölcsességedet. A bagoly emlékeztet arra, hogy figyelj a belső megérzéseidre, amelyek a helyes irányba terelnek. Jele lehet annak is, hogy meg kell látnod a saját igazságodat, és hitelesen kell cselekedned.

Kardinálispinty
Ezt a madarat gyakran társítják egy elhunyt apa alakjával, vagy egy férfi lelki vezetővel. Az jelenti, hogy a férfi védelmét és szeretetét élvezed, vagy arra emlékeztet, hogy maradj erős és magabiztos a kijelölt utadon.

Kék szajkó
A szajkó képét elhunyt női alakkal társítják, aki üzenetet tartogat számodra. Ha gyakran kerül az utadba, akkor emlékeztet arra, hogy maradj mindig kreatív. Azt is jelentheti, hogy a családodnak szüksége van rád, illetve a család szoros egységére.

Imádkozó sáska
Ideje békére és csendre lelned, ha gyakran találkozol imádkozó sáskával.  Hírvivőként érkezik, hogy emlékeztessen bennünket a csend erejére és arra, hogy teret teremtsen azoknak a dolgoknak, amelyeket élvezzünk az életben. Üzenetet hordoz, hogy fordíts figyelmet valamire, vagy éppen annak hiányára.

Gyík
Fordíts nagyobb figyelmet az álmaidra, a céljaidra, ha ezt az állatod látod. Talán nem látod magad előtt a célt, esetleg nem érzed azt, hogy képes vagy elérni. A gyík emlékeztet arra, hogy az irányítás a kezedben van, minden rajtad áll.

Kígyó
A kígyó az életerő és a szenvedély szimbóluma. Fordíts több figyelmet a szenvedélyeidre, fektess bele több energiát. A gyógyulást, megújulást is magába foglalhatja ez a jelkép.

Pók
A pók hatalmas szimbólumot hordoz magában: a teremtését és a lelki kapcsolatokét. Légy kreatív, kövesd az ihleteidet, valósítsd meg az ötleteidet. Arra is utalhat, hogy a szellemvilág próbál veled kapcsolatba lépni.

Szitakötő
A szitakötő arra emlékeztet, hogy nem vagy egyedül, az őrangyalod és a lelki vezetőd védelmét élvezed. Azt jelzi, hogy jó úton jársz, a lelked jó irányba terelődik.

Katicabogár
Szerencsés jel, ha katicával hoz össze a sors, ugyanis azt jelzi, hogy aa dolgok jó irányba fordulnak. Adj hálát mindazért, amid van. Jó időzítés, arra is, hogy előrelépj álmaid elérése érdekében.

Pillangó
A pillangók az átalakulás szimbólumai, és jelenlétük arra utal, hogy először a belsődnek kell megváltoznia, és azt követni fogja külsőd is. Változtatnod kell, olyan érzelmekről van szó, melyek visszatartanak. Nagy változást jelezhet előre az életedben, ha sűrűn találkozol ezekkel a csodákkal.

Farkas
Ha netán farkast látsz, akkor bizony itt az idő, hogy figyelj a körülötted lévő emberekre. Meg kell tanulnod elfogadni másoktól a segítséget.

Róka
A róka emlékeztet arra, hogy ideje más szemszögből megközelítened az életedet. Rá kell hangolódnod valamire, valaminek a közeledtére. Ugyanakkor arra is figyelmeztet, hogy ne vegyél mindig mindent olyan komolyan, nevess is néha.

Az intuíciód a kulcsa, hogy megértsd az állatoknak az üzenetét. Használd ezt az útmutatót, mely mindig a segítségedre lesz. Ha hasznosnak találod oszd meg másokkal is.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu