Az akupresszúra tudománya nem véletlenül éli manapság virágkorát. Nem az egyes betegségeket, hanem az egész testet gyógyítja, illetve készteti arra, hogy meggyógyítsa önmagát. Aki ismeri ezt az ősi technikát, hihetetlen fegyver kerül a kezébe a test regenerálására, egészsége megőrzése érdekében.

Mutatunk egy nagyszerű módszert, mely fantasztikusan hasznos, ha migrénnel, fejgörccsel vagy rossz alvással küzdesz, illetve éppen nagyon stresszes időszakot élsz át, amit egyszerűen nem tudsz kezelni, eluralja az életedet. Arról nem szólva, hogy elindítja a megfelelő vérkeringést, ellazítja a görcsbe állt izomzatodat, és élénkíti az agyban az örömhormon, az endorfintermelődést.

 

Hogyan csináld?

Keresd meg a homlokodon, a két szemöldök közötti pontot. Óvatosan nyomkodva masszírozd ezt a pontot legalább 45 másodpercen keresztül. A gyógyítók szerint, hogy ez a mozdulat teljes harmóniába hozhatja a testet. Többek között lenyugtatja az elmét, elmulasztja a fejfájást, stresszoldó, elmulasztja az álmatlanságot, a szemnyomást és az elhúzódó fáradtságot.

Érdemes elmentened ezt az ősi technikát későbbre, hogy újra egyensúlyba hozhasd magad, ha nehéz helyzetbe kerülsz.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu