Ez a cikk egy rendkívül előnyös természetes gyümölcslé receptjét kínálja, amely segít az összes egészségügyi probléma kezelésében és a gyógyszerek elkerülésében. Ez 100%-ban hatékony, és szinte azonnal meggyógyítja a megfázást és az influenzát.

Számos egészségügyi előnye miatt a mézet és más gyógynövényekkel való kombinációit évezredek óta használják, többnyire hatékony gyógymódként fertőzések és más betegségek ellen. Sőt, a gyömbérrel való kombinációja számos betegséget kezel.

A Gondari Egyetem Etiópiai Orvosi Főiskoláján végzett kutatás eredményei azt mutatták, hogy a méz és a gyömbérkivonat por kombinációja megakadályozza néhány legveszélyesebb szuperbaktérium, például az Escherichia coli, az MRSA (meticillin-rezisztens Staphylococcus aureus) és a Klebsiella pneumonia növekedését.

A kutatók ugyanis laboratóriumi vizsgálatot végeztek e gátlás tartományainak vizsgálatára – egy szabványosított módszerrel, az átlagos gátlás mérésével, miután a baktériumokat tenyésztették egy húsleves oldatban, majd agarral mérték.

Nevezetesen, az antibiotikumokat 20-24 órán keresztül használták a táptalajok tenyésztéséhez, hogy mérjék a baktériumokra gyakorolt hatásukat.

A gyömbér vizes kivonatát, valamint a gyömbérport, az etiópiai mézet és a kettő kombinációját tesztelték a 3 legsikeresebb antibiotikummal, az amoxicillinnel, a meticillinnel és a penicillinnel szemben.

Öt tesztet végeztek, amelyekben ezeket a baktériumokat vizsgálták:

-Escherichia coli (két különböző törzs).

-Staphylococcus aureus (MRSA és nem-MRSA)

-Klebsiella pneumoniae

A kutatók megállapították, hogy a méz és a gyömbérkivonat por (alkoholos kivonat) egymástól függetlenül erősebb és magasabb gátlási szintet mutatott, mint a vizsgált antibiotikumok, és az amoxicillin volt az egyetlen, amelynek szintje megközelítette a gyömbérkivonatét, és csak a nem MRSA S. aureuson.

Az átlagos gátlási szintek tekintetében tehát egymástól függetlenül mind a méz-, mind a gyömbérkivonat erősebbnek bizonyult mindhárom antibiotikumnál.

Ezért az alábbi ital hatékonysága megkérdőjelezhetetlen. Fogyasztása megoldja a megfázás és az influenza összes tünetét, és többé nem lesz szüksége gyógyszerekre és gyógyszerekre. Eredményei 100%-ban garantáltak.

Így kell elkészíteni: Mézes-gyömbéres antibiotikum recept

2 citrom
500 g bio méz
Közepes méretű gyömbérgyökér

Elkészítési mód:

A citromot szeletekre vágjuk, a gyömbért meghámozzuk, szintén szeletekre vágjuk, és egy üvegbe tesszük. Adjuk hozzá a mézet. A következő 24 órában a citrom és a gyömbér levet ereszt.

Zárja le az üveget, tegye a hűtőbe, és hagyja állni 1-2 hónapig. Ha zseléssé válik, forrázzuk fel vízzel.

Mindenképpen készítse el a megfázás és az influenzaszezon kezdete előtt, és készüljön fel rá. Így elkerülheti az olyan gyógyszerek használatát, amelyek olyan vegyi anyagokat tartalmaznak, amelyek károsíthatják az egészségét.

Az ajánlott adagolás gyerekeknek egy teáskanál, felnőtteknek napi 3 evőkanál.

A következő természetes; antibiotikum is nagyon hatékony:

2 evőkanál manukaméz
1/2 csésze bio citromlé
1/2 teáskanál bio cayenne-i bors
1 gerezd bio fokhagyma összezúzva
1/2 teáskanál bio fahéj
2 evőkanál reszelt bio gyömbér

Elkészítési mód:

Ez a mennyiség fél csészére elegendő, ezért a hozzávalók mennyiségét duplázza vagy triplázza meg, hogy egész napra elegendő mennyiséget készítsen. Ne feledje, hogy ne adjon hozzá vizet.

Naponta 3-4 alkalommal fogyassza a megfázás vagy influenza kezelésére, de akkor is használhatja, ha kicsit rosszul érzi magát. Addig használd, amíg teljesen egészségesnek nem érzed magad.

Az elkészített orvosság a hűtőben akár néhány napig is eltartható, és csak akkor, ha közvetlenül a felhasználás előtt adod hozzá a fokhagymát. Használjon hozzá BPA-mentes edényt.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu