A nyár a szerelem, a romantika, a nagy séták, a gyertyafényes vacsorák ideje. Mindannyian egy kicsit vágyunk arra, hogy csak feküdjünk életünk szerelmével egy nyugágyban, és közben koktélt szürcsölgessünk.

Az alábbi csillagjegyek azonban még jobb ha most élvezik ki a romantikus pillantokat, ugyanis a nyár végéig valószínűleg szomorú szakítás vár rájuk.

Kos

A Kosok számára ez a nyár nagyon meghatározó lesz. Bár már egy ideje akadozik a párkapcsolatuk, mégis reménykedtek, hogy meg tudják menteni.

Most fel fogják ismerni, hogy itt már nincs amit tenni, hiszen mindkettőjük útja másfelé vezet. Nagyon fognak szenvedni, de rájönnek később, hogy az élet megy tovább.

Oroszlán

 

Nagyon sok kellemetlen meglepetés vár rájuk ezen a nyáron. Olyan dolgokat kell megtapasztalniuk, amit nem is gondoltak volna eddig a partnerükkel kapcsolatosan.

Féltékenységi rohamokkal, és birtoklási vággyal kell megküzdeniük, amit az Oroszlánok nem tudnak elviselni hosszútávon. Sok veszekedés, és egy fájdalmas szakítás fogja zárni ezt a nyarat.

Bak

A Bakok is egy fájdalmas szakításon fognak átesni ezen a nyáron, mivel rájönnek, hogy egyáltalán nem boldogak a jelenlegi partnerükkel.

Semmi közös nincs bennük, és az életcéljuk is teljesen más. Nem kell nagyon elkeseredni, hiszen az idő mindent megold.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu