Javítsa egészségét és fehérítse fogait egyetlen összetevővel! Valószínűleg van a szekrényedben. Ha fogalma sincs, mi lehet az, mi megadjuk a választ.

Ez a finomítatlan és ehető kókuszolaj.

Nem kell szeretned az ízét, mert nem fogod megenni.

Helyette vegyél 2 teáskanálnyit az olajból, és 5 percig kavargasd a szádban, ugyanúgy, ahogy a szájöblítéskor szoktad. Köpd ki. Lehet, hogy kellemetlen érzés lesz, de ez a lényeg.

Ezt a technikát az Ayurvédában évszázadok óta alkalmazzák. Ez a módszer segíthet megszüntetni a rossz leheletet, és kezelheti az ínygyulladást, az ekcémát, a pattanásokat és más betegségeket.

A kókuszolaj “kihúzza” a baktériumokat a szádból és általában a testedből. Az olaj, a méz és más hasonló szerek a bőr felpuhítására szolgálnak, hogy a sebek begyógyuljanak.

Bár nincs tudományos bizonyíték, ami alátámasztaná ezt az elméletet, a tudomány kimutatta, hogy az olaj segíthet a baktériumok eltávolításában a szájüregből. Egy tanulmány szerint a kókuszolaj eltávolítja a baktériumokat, a lepedéket és a fogkövet.

A fogselyem használata csökkentheti a rák kialakulásának kockázatát azáltal, hogy eltávolítja a baktériumokat a szájüregből, de az olaj pontosan ugyanerre képes!

Ez az otthoni kezelés javítja a szájhigiéniát és kezeli a rossz leheletet. Végezd ezt minden nap, és tartsd szem előtt, hogy a szakértők azt javasolják, hogy 20 percig suhogtasd az olajat. Használjon fogselymet és fogmosást, és rendszeresen használja az olajat.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu