Vannak olyan helyzetek egy párkapcsolatban, amelyektől a férfiak nagy részének feláll a szőr a hátán, és képes szakítani is. Most lerántjuk a leplet, hogy milyen párkapcsolati problémáktól, helyzetektől rettegnek a férfiak, csillagjegyük alapján.

Kos – Nem szereti a szőrszálhasogatást

A Kos férfi nagyon energikus, szereti, ha ő kezdeményezhet, és reagálhat az eseményekre. Ha a párja túl szőrszálhasogató, akkor nem fogja jól érezni magát a kapcsolatban, inkább egy olyan társra fog vágyni, aki spontán, laza és természetes.

Bika – Fél, hogy párja túlköltekezik

A Bika férfi egy bizonyos szintig nagylelkű, bőkezű, de ha sokat költenek a hitelkártyájáról, drága, látszólag fölösleges dolgokra, akkor elfogy a türelme, és hosszú távon egy olyan párt keres magának, aki szerényebben és visszafogottabban költekezik majd.

Ikrek – Fél a kontrollmániától

Egy Ikrek férfi nem viselné el, ha megfosztanák a szabadságától. Minél szorosabban akarja valaki tartani a gyeplőt vele kapcsolatban, annál nagyobb az esélye, hogy elveszti őt. Csak úgy lehet megtartani ezt a férfit, ha hagyják, hogy azt tegye, amit szeret.

Rák – Fél a válástól, szakítástól

A Rák férfi számára a párja, a családja a legfontosabb dolog a világon, így attól retteg leginkább, ha elveszti ezeket az értékeket. Figyelmes, elővigyázatos, nem kedveli a felszínességet. A szerelemben őszinte, és teljesen megbízik abban, akit szeret.

Oroszlán – Fél, hogy a párja jobb nála

Az Oroszlán férfi szeret csillogni párjával, mert így éri el, hogy mások felnézzenek rá, rajongjanak érte, viszont azt már kevésbé szereti, ha párja felülmúlja őt, és nagyobb sikerre tesz szert, főleg ami a szakmát, karriert illeti.

Szűz – Retteg a hűtlenségtől

A Szűz férfi nem szereti azt az embert, aki nem őszinte vele, sőt hazudik neki. Ha netán a párja megcsalja, akkor egy életre elfeledheti, mert soha nem fog megbocsátani neki. Ha átverik, akkor a bizalmát már nem lehet visszaszerezni.

Mérleg – Fél a veszekedésektől

A Mérleg férfi szereti a nyugalmat, a békét, az egyensúlyt. Ha a párja állandóan felkavarja a nyugalom vizét, akkor az illető férfi ráunhat a kapcsolatra, és tovább állhat. Főként, ha ez már a kapcsolat elején kiderül.

Skorpió – Fél, ha túl függetlenné válsz

A Skorpió férfi azt szereti, ha párja mindig kikéri a véleményét, a segítségét, mert így érzi azt, hogy fontos. Ha azt látja, hogy csak második a sorban, és nem számítanak az útmutatására, nagyon meg tud sértődni.

Nyilas – Fél a számonkéréstől

Nem ajánlott egy oly Skorpió férfival kapcsolatba kerülni, akinek a párja számon kéri őt, megmondja, hogy mit csináljon. Ő ezt nem fogja sokáig tűrni, és odébb áll, mert nem bírja, ha mindenről beszámolót kell írnia.

Bak – Fél, hogy nem lesz elég jó

A Bak férfi nem sokat beszél, és emiatt ritkán mutatja ki az érzéseit, ezért úgy gondolja, hogy nem elég jó a szerelemben, vagy éppen az ágyban. Ha viszont a kapcsolata stabillá válik, megszűnnek ezek az aggodalmak. Egy kis ösztönzés mindig segít neki, hogy megmutassa romantikus énjét.

Vízöntő – A féltékenységtől való félelem

A Vízöntő férfi nem tud mit kezdeni azzal, ha a párja féltékenykedik, és egy nap képes összecsomagolni, és elmenni. Az is fontos, hogy senki se ítélkezzen fölötte, főleg a párja nem, mert ezt úgy értékeli, hogy nem bíznak benne.

Halak – Az elkötelezettségtől való félelem

Nehéz behálózni egy Halak férfit, mivel nem szereti az elkötelezettséget. A párkapcsolatban is a gyeplőt lazábbra kell engedni. Nem szabad megmondani neki, hogy az álmai, vágyai mennyire gyerekesek, mert amiatt nagyon meg fog haragudni.

forrás: filantropikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu