Olyan sze­mé­lyi­ség­tesz­tet mu­ta­tunk, mely ken­dő­zet­le­nül őszinte, és sok meg­le­pe­tést tar­to­gat.

Ezzel a képi teszttel sok minden kiderül a jövődről, tudd meg merre felé haladsz! 1

Ez a személyiségteszt sokkal többet elárul rólad, mint első látásra gondolnád. És még azt is megmutatja, merre érdemes elindulnod, mi vár rád, hogyan lehetsz boldogabb! Nincs más dolgod, mint kiválasztani, melyik kapun lépnél be!

Ha az 1. kaput választottad, akkor olyan alkat vagy, akinek nagy szabadságra és rengeteg helyre van szüksége. Olyan utakat jársz, melyeket magadnak taposol ki, és mindenben meglátod a lehetőséget. Független vagy, ezáltal kissé lázadó is, de nem kedveled a konfliktusokat. Gyűlölsz kapkodni és rohanni, inkább szeretnéd élvezni az életed. Sajnos azonban sokszor összecsapnak a fejed fölött a hullámok. Ahhoz, hogy boldogabb lehess, néha érdemes akár konfliktusok árán is képviselned az érdekeidet, és lassítanod kicsit a tempón.

Ha a 2. ajtó nyerte el a tetszésed, akkor magányos utazó vagy. Szeretsz egyedül lenni, megfigyelni, gondolkozni, elrendezni és lecsillapítani a fejedben cikázó benyomásokat. Olyan helyeken szeretsz járni, melyeket már ismersz, de ahhoz, hogy mások is csatlakozni tudjanak hozzád, először is meg kell érkezned, pontosabban néha meg kell állnod menet közben. A világot egyedülálló módon látod, ez néha a magányosság érzetét keltheti benned, de hidd el, sokan lehetnek hasznodra, és többen értenek meg, mint ahogyan hinnéd.

3. Ha ezt a kaput választottad, akkor az út, amin jársz, nagyon is színpompás és változatos. Vonzó, lojális ember vagy, aki mély elkötelezettséget érez mások iránt. Szeretsz részese lenni a világnak és szeretsz tapasztalatokat gyűjteni. A számodra ideális ösvény tele van színnel, izgalommal, érdekességgel. Fontosabb neked az utazás, mint maga az úticél és megérkezés. Szívesen beszélgetsz, sok kérdést teszel fel, érdeklődsz mások iránt. Szellemes vagy és okos, mások pedig élvezik a társaságod. Őrizd meg optimizmusod és nyitottságod, és nagyon sokra viheted a jövőben!

A 4-es kapu arról árulkodik, hogy mindig előre nézel, gyakran vágsz és vágysz az ismeretlenbe. Haladsz előre bátran, a következményekkel pedig gyakran csak később foglalkozol. Utad kiszámíthatatlan, olykor akár még ijesztőnek is tűnik. Szereted figyelmen kívül hagyni a szabályokat, vonz az ismeretlen, előfordul, hogy akár még gondatlanná is válsz emiatt. Spontán vagy, általában szerencsésen választasz, de érdemes néha átgondolnod, melyik lépésed mivel járhat. Ez még nem von le személyiséged vibrálásáról és izgalmából, viszont sok nehézségtől megkímélheted magad. A spontaneitásod azonban becsüld meg, mert nagy ajándék, mely sok örömöt hoz az életedbe!

5. Ez a kapu azt árulja el rólad, hogy békeszerető, nyugodt és higgadt ember vagy. Szereted az egyszerűséget, a biztonságot, amikor lehetséges, akkor a bevált módszereket és utakat választod. Jól teszed, hiszen ez okoz megnyugvást és harmóniát számodra. Ugyanakkor néha szükség van a kalandra is, hogy feltöltődj és gazdagítsd élményeidet – engedd meg magadnak, hogy olykor kockázatot vállalj! Ez nem fogja csorbítani a következetességedet, mégis teljesebbé tehet.

6.Minden szempontból értékeled a magányt. Ez nem jelenti azt, hogy elárvultnak éreznéd magad, sőt amikor csak teheted, inkább egyedül töltöd az időd. A nyugalmat és csendet szereted, ebben lelsz feltöltődésre. Tudatosan éled az életed, az igazán jelentőségteljes dolgokat azok, amelyek valóban foglalkoztatnak. Egyedül vagy szívesen, nem kedveled a tömeget, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd az embereket! Jobban szereted inkább a meghitt, tartalmas beszélgetéseket, mint a nyüzsgést. És ha ezt a harmóniát megtartod, a hozzád közel állókat pedig továbbra is biztosítod arról, hogy magányos farkasként is igazán számítanak az életedben, akkor semmi nem állhat útjába a harmóniádnak, melyet megteremtettél.

ripost

szupertanacsokblog

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu