Ezt rontod el a férfiakkal csillagjegyed szerint 1

Minden jegynek van erőssége és gyengesége, Az egyes csillagjegyű nők itt hibáznak a kapcsolatukban…

Kos: Túl agresszív vagy, ami sok férfinak imponál, nem tudnak neked ellenállni, de sajnos neked pont azok tetszenek, akik elhajolnak a vadászösztönöd elől. Kicsit tanulmányozd a finomabb flörtölés tudományát.

Bika: Bátortalan vagy és bezárkózol, ha valaki nem teszi bele az energiát, hogy meghódítson, egyszerűen nem lesz semmi. Szép vagy, kellemes és okos, nyugodtan menj előre néha.

Ikrek: Sajnos hajlamos vagy a nyafogásra a drámázásra, és néha túl sok vagy. Ami először izgalmas a pasinak, az hosszú távon fárasztó lehet. Néha lehet, kissé meg kellene nyugodni.

Rák: tele vagy érzéssel, de ez sok férfinak fojtogató. Nem akarnak egy hét alatt a legnagyobb nyálas érzelemben fürdeni, nem baj? csalódásaid azért vannak, mert nem tudsz leállni, ha szeretsz, szőröstül-bőröstül magadnak akarod a pasit, ami nem mindenkinek jön be.

Oroszlán: nem vagy egy unalmas teremtés, de néha ne csak rólad legyen már szó. Ha meg sem hallgatod a másikat, csak mindig te villogsz, kiszemelted fáradtan odéb ballaghat, te meg csak nézel, hogy ez hogy lehet, hisz te egy csoda vagy.

Szűz: amikor ismerkedsz, öt és fél perc alatt megtalálod a másik összes rejtett és nyilván való hibáját. Hát ebből nem lesz eghamar nagy szenvedély. Tanulj a tüzes lányoktól egy kis lelkesedést.

Mérleg: te aztán mindig azt nézed, a másiknak mire van szüksége, és elveszel ebben, ráadásul imádsz kapcsolatban lenni, és nem érdekel erről a másik véleménye, képes vagy egy kis üldözésre is, ha úgy van. Aki meg utánad jár, az nem kell, csak mérlegelsz, hogy mi legyen.

Skorpió: neked nem nehéz megszerezni valakit, bár egyes Halak vagy Rák férfiak átláthatnak a trükkjeiden, és nem kérnek belőle. A többiekkel nincs gondod, viszont olyan magasan van a mércéd, hogy mindenkiben csalódsz, kiábrándulsz, nem találod meg azt a nagy szenvedélyt, amire éhezel. Így nehéz lesz.

Nyilas: azt hiszed, nem kell neked senki, de mégis utálsz egyedül lenni. Ha nem kap el valaki, te nem vagy igazán vadász, csak nézel, miért vagy egyedül. Szenvedélyes vagy, de csak rövid időre. Sokat vagy egyedül, mégsem szereted ezt.

Bak: mint egy főnök, azonnal kitalálod, ki kell neked, és hogy mire. Csakhogy a szerelem ennél kicsit szenvedélyesebb és érzelmesebb történet másoknak. Eléggé lefrusztrálod a férfit, aki rádkattan, ha meg elmegy, nehezen ereszted, mert a kudarcokat nem szereted.

Vízöntő: ne félj az érzelmektől, nem fogsz eltűnni a föld színéről, csak azért, mert véletlenül érzel valamit. Ilyenkor hajlamos vagy lefagyni, ami először érdekes lehet a pasiknak, hiszen nem vagy átlagos nő, de azért a kősziklákkal hosszú távon nem tudnak mit kezdeni.

Halak: téged nem lehet megérteni, kiismerni, és nem a legjobb értelemben. Nagyon fárasztó tudsz lenni az irracionális hangulataiddal. Nem kell mindig sírni, szenvedni és problémázni. Ráadásul annyira kötődsz, hogy az fullasztó lehet, máskor meg elúszol, amikor nem kellene.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu