Ha nem szeretnénk bevonzani a szerencsétlenséget és a kárt az életünkbe, akkor figyeljünk arra, hogy lehetőleg az alábbi 5 dolog egyikét se adjunk kölcsön!

1. Konyhai eszközök, felszerelések

Minden edényünk és konyhai eszközünk ugyanis a mi otthonunk energiáját hordozza magában, ennél fogva jobb, ha tányérjainkat, kanalainkat, lábosainkat és egyebeket nem kölcsönzünk oda mások számára.

2. Só

Sokszor megtörténik, hogy a szomszéd átszalad hozzánk egy kis sóért. A só is, ahogyan a konyhai eszközök, magába szívja az otthonunk energiaminőségét, ezért a kölcsönadott sóval, az életenergiánkat is kölcsön adjuk mások számára.

3. Kenyér

Soha ne adjunk kölcsönt akár egy szelet kenyeret sem, ha nem szeretnénk a szegénységet bevonzani az életünkbe. Különösen ne tegyük ezt napnyugta után. Ha mindenképpen adni szeretnénk, akkor ne kölcsönbe tegyük, hanem adjuk adományként.

4. Ékszerek

A szakemberek szerint, minden ékszer felveszi viselője rezgéseit, tehát ennélfogva, ezt sem szerencsés kölcsönadni. Ez alól kivételt képeznek az családi örökséget képviselő ékszerek.

5. Ruhadarabok és lábbelik

Ne adjunk, és ne fogadjunk el ruházati cikkeket kölcsönbe. Ha mégis egy barátunk szeretne adni néhány darabot számunkra, fizessünk érte, még ha egy jelképes összeget is. Az így kapott ruhát mossuk át sós vízbe, különben a kudarcot vonzzuk be vele az életünkbe.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu