Mivel kiemelkedően erős személyiség, sokan inkább szeretik tartani a távolságot tőle. Általában tisztelettel és kíváncsisággal fordulnak feléjük, de sokak számára kissé érthetetlen a komplikált személyiségük.

Igényes

Nagyon igényes, külsejére, öltözködésére fokozottan odafigyel. Nem szereti azokat az embereket, akik nem veszik észre, ha új a ruhája, vagy éppen most jött a fodrásztól. Eleganciája irigylésreméltó, ha a közértbe megy, akkor is ízlésesen felöltözik.

Megvannak a gyengeségei

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, tökéletes, neki is, mint minden embernek, megvannak a gyengeségei. Van, amikor meginog az önbizalma, és neki is szüksége van egy jó szóra, egy ölelésre. Nem szereti kimutatni az érzéseit, de néha, a hozzá legközelebb állók megismerhetik az igazi Oroszlánt.

Nehéz szeretni

Intenzív és szenvedélyes, szüksége van az állandó dicséretre, szeretetre. Sok figyelemre és szeretetre van szüksége, csak akkor érzi jól magát a bőrében, ha valaki számára igazán fontos. Uralkodó és birtokló személyiség, partnere néha fojtogatónak is érezheti ezeket az intenzív érzéseket.

Imád bulizni!

Szereti az ünnepeket, és minden alkalmat kihasznál arra, hogy egy jót bulizhasson. Sok barátja van, mindenkivel nagylelkű, szereti a fényűző partikat, ahol sok csillogás és drága pezsgők vannak.

Nagylelkű

Segítőkész, figyelmes, állandóan ajándékokkal halmozza el ismerőseit. Megvédi a gyenge és elesett személyeket, nem áll távol tőle a jótékonykodás, az önzetlen segítségnyújtás.

forrás: filantropikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu