Vannak olyan emberek, akikkel nem könnyű kijönni, nem könnyű megtalálni velük a közös hangot. Most azokról a csillagjegyekről lesz szó, akiket eléggé nehéz megszeretni.

1. Szűz

Nehéz megszeretni ezen személyeket, mert többnyire távolságtartóak, mert nem bíznak az emberekben, és addig nem engednek közel magukhoz senkit. Azonban ha sikerül valakinek a szívükbe férkőzni, akkor csodás partner válik belőlük.

2. Skorpió

Titokzatosak, emiatt gyakran kiismerhetetlenek, így nagyon nehéz a szívükhöz férkőzni. A Skorpió csillagjegyűek leggyakrabban instabil partnerekké válnak, ezért nem annyira biztos, hogy jó velük kapcsolatba kerülni. Ameddig teljesen nem válnak felelősségteljes felnőtté, addig inkább más partner után kell nézni.

3. Nyilas

Rendkívül eszesek, lobbanékonyak, és olykor kiszámíthatatlanok, ezért nehéz velük közös nevezőre jutni. Igaz, mellettük sosem unatkozik senki, mert mindig valami új kalandba keverednek. A Nyilas csillagjegyűekkel csak az lehet boldog, aki mindenben támogatja őket és mindig velük tart.

4. Vízöntő

Visszafogottak, rejtélyesek, és nagyon diszkrétek. Nem szeretik a felfordulást, az izgalmakat, és gyakran magukból sem mutatnak meg sokat, ezért nehéz igazán szeretni őket. Csak akkor nyílnak meg, ha valakiben teljes mértékben megbízhatnak.

5. Bak

Praktikusak, hatékonyan képesek dolgozni, de sokszor a szerelmi ügyeiket, párkapcsolataikat is úgy kezelik, mint egy vállalatot. Ez pedig hiba, hiszen az érzelmeket nem lehet csak úgy irányítani, befolyásolni. A Bak csillagjegyűeknek meg kell bízniuk az emberekben, mert csak úgy építhetnek ki hosszútávú, jól működő párkapcsolatokat.

6. Oroszlán

Ezek a személyek rendkívül dinamikusak, határozottak, függetlenek, akik bíznak saját magukban, képességeikben. Könnyen meg lehet szeretni őket, de mivel ezt nem mindig viszonozzák, ezért a helyzet nehézzé, bonyolulttá válhat. Próbálj megbízni bennük, mert ez jelentheti egy boldog kapcsolat alapját.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu