Kos (március 21 – április 19.)

A Kos nő nagyon lendületes, harcias, türelmetlen és impulzív. Mindennek nekivág egyedül, kicseréli az autógumit is, ha kell. Akció-orientált, erőszakos és félelmetes. Ez a kapcsolata elején szórakoztató – az önkontroll hiánya és az ördögien bátor hozzáállás, egy idő után elég fárasztó mellette az élet. Ha dühbe gurul, csapkod, és megállíthatatlan: felrobbantja a Facebookját nyilvános bejegyzésekkel, és elárasztja Instagramját vidám képekkel, hogy partnerét féltékennyé tegye. Olyan, mint egy kisgyermek, akinek hozzáférése van egy okostelefonhoz és a ház kulcsához.

A jó hír, hogy annyira impulzív és keveset gondolkodik a dolgokon, ezért valószínű, hogy elpusztítja az első dolgot, amellyel kapcsolatba kerül, legyen az a pasija új vadonatúj kabátja, laptopja vagy az önérzete. De a Kos megunja a hadjáratot, hiányzik a nyomon követés, hogy megkeresse azokat a cuccokat, amelyek tényleg értékesek.

Bika (április 20 – május 20)

A Bika hajlamos a lustaságra, a birtoklásra, a féltékenységre, a materializmusra és a garasosokodásra. Kezdetben a Bika nő társasága maga a csoda, nagyon szórakoztató. Ajándékkal és házikoszttal, hosszú, érzéki masszázsokkal, erotikával magához láncolja párját. Azután előveszi az igazi énjét.

Ha a partnere nem teljesíti minden kívánságát, esetleg féltékennyé teszi, nem keres eleget, a Bika nő hasonlatossá válik a spanyol inkvizícióhoz. A Bika sokáig nyel, de ha bedühödik, ő aez egyik legfélelmetesebb nő a világon. haragja, mint a tornádó. Egyébként szeret lustálkodni, csak a pénzért dolgozik, szíve szerint csak enne, inna, szerelmeskedne. A Bika nő birtokolja, bezárja partnerét, és beteszi a sarokba, ahol nézegeti, de igazából nem törődik vele, csak amikor veszélyben látja a kapcsolatot, olyankor megint édes üzemmódra vált.

Ikrek (május 21 – június 20)

Ha egy Ikrek nővel találkozik valaki, először elbűvölő a kellemes fecsegés és a báj. A z Ikrek társasága olyan, mint egy lepkékkel teli pavilon. Színes, könnyed, kellemes, izgalmas. Gyermeki érdeklődésével mindenkinek és mindennek tetszhet az Ikrek nő. Aztán megismered az igazi énjét. Pontosan mindkettőt. felszínes, figyelemzavaros, pletykás, nem minden szavát lehet elhinni. Nem képes koncentrálni az élet súlyosabb dolgaira, mindenért másokat okol, és rengeteget beszél. Ha nem figyelsz rá, azt nem tűri, minden tele van az Ikrek nővel, csak rá szabad figyelni, egy egész szobányi embert le tud foglalni, de nem a legpozitívabb módon. Sokszor hangulatingadozásai vannak, és nem is tudja, miért. Mivel levegő jegy, bár gyermekien bújós, az érzelmek nem az ő kenyere.

Rák (június 21 – július 22)

Ha Rák nő van a közeledben, készülj fel a könnyekre. Megállás nélküli. A Rák nőnek sokszor nincsen önbecsülése, és folyamatosan vágyik a külső elismerésre. Kezdetben misztikusnak és titokzatosnak tűnhet a kemény külső héj miatt, de miután áttörted és elköteleztétek magatokat, megjelenik az igazi, mindent elborító vízjegyű énje. Nincs menekvés, az egész családon eluralkodik, mindenki életét lefoglalja. Mindig vele kell foglalkozni, partnerének naponta tízszer igazolnia kell, hogy mennyire szereti, különben jönnek a könnyek. hajlamos a rossz hangulatra, de nem mondja meg, mi a baja, találják ki mások. A Rák nőtől nem lehet szabadulni, de cserébe hűséges. Igaz, élete során érzelmi viszonyokba keveredhet férfiakkal.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

 

Az oroszlán nő a királynő, és úgy is kell kezelni. Olyan féltékeny, mint a Bika vagy aSkorpió, de tagadja, persze hatalmas színpadias drámákra számíthat, aki nem adja meg az oroszlánnak, ami jár vagy féltékennyé teszi. Néha bájos, mint a cica, de mindig vannak karmai, és, ha megindul, félelmetes is lehet. Szeret lustálkodni, mint egy nagy macska, de rengeteget költ, és azt a pénzt nem mindig ő maga keresi meg. Sosem ismeri el, hogy hibázott, mindig úgy alakítja a valóságot, hogy egója sértetlenül kerüljön ki. Mindig szerepel, a legintimebb pillanatban is színpadon van. Mindenki más csak mellékszereplő az életében.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz nő az igazi nyaggatógép, panaszkodó és hipochonder. Először édesnek tűnik – mindenkit kiszolgál, kedves és szerény. Annyira jól szervezett az élete, hogy férjének nem kell kétszer kérdeznie, hol a zokni vagy mi a vacsora. Mindezt előre tervezi és excel táblázattal és egy kijelölt Google-naptárral, a következő hat hónapot is beosztja.

Lassan, bár … elkezdődik a nyaggatás. A kritika. A fantom betegségek. A lakásban eluralkodik a fehérjepor és a B-12-es tabletta szaga, mindig edz, és férjétől is ezt követeli, megjegyzéseket tesz a sörhasra, ruházatra, piszkos cipőre. Míg kezdetben a szex érzéki (bár ott lesz egy törülköző alattatok, nehogy valami bepiszkítsa a lepedőt), végül teljesen elmarad. Párját az őrületbe kergeti mániáival, kivéve, ha egy másik Szűzzel él.

 

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Gondold vissza, amikor megismerkedtél a szép Mérleg nővel. Emlékszel, hogyan mosolygott, dobálta a haját, és úgy nézett rád, mintha az egyetlen ember lennél a bolygón. Emlékszel a királyi érzésre? Hát nem te vagy az egyetlen. Mindenkivel így viselkedik, ez a Mérleg titkos fegyvere.

Nem tart sokáig, míg az ördög előjön a Mérleg nőből, de annyira ügyes, hogy az emberek csak azt látják, amit ő akar, hogy lássanak belőle. Annyira kecses, annyira bájos és jól képzett beszélgető, hogy a manipuláció olyan könnyű neki, mint a levegővétel. Mindenkit meg tud tartani kegyeiben anélkül, hogy meglátnák igazi énjét, amit csak otthonra tartogat. Szereti a pletykát, a felszínességet, a külseje a mindene, igazi pózológép. És szempillantás alatt lecseréli párját, ha talál egy erősebb, gazdagabb férfit, miközben azt állítja, az igaz szerelmet kereste csak. Ő sohasem hibás egy házasság megromlásáért, mindig csak a másik.

Skorpió (október 23 – november 21)

Nem is lehet elmagyarázni, hogy a Skorpió nő milyen ördögi. Igazi játékos, és az erotika olyan mestere, hogy annak senki sem tud ellenállni, még akkor sem, ha átlagos a külseje. Ha még szép is, igazi gyilkos fegyver. A manipuláció minden csínját-bínját ismeri. Azt szerez meg, akit akar, és addig birtolkolja, amíg ő akarja. de nem ereszt el senkit, a Skorpió nő után nem lehet élet, ezért élő halottakat hagy maga után, ők az exei.

A Skorpió természetes uralkodója Plútó, a halál, a pusztítás és az újjászületés bolygója. Másodlagos uralkodója a Mars, a bolygó, amelyet a Háború Istenéről neveztek el. Ez egy erős kombináció. Hosszú játékot játszik. Ha megcsalják, csak mosolyog, majd évek hosszú munkájával a halálba kergeti azt, aki a lelkébe tiport. Minden sérelemért százszorosan kell fizetnie a másiknak. Lehet, hogy pletykákkal fizikai bosszúval támad, de az is lehet, hogy egyszerűen a lelkét eszi meg a másiknak. semmiképpen nincs menekvés. Jobb őt elkerülni, vagy ha mégsem, nagyon ügyelni, hogy semmilyen módon se sértsd meg az érzelmeit.

Nyilas (november 22-december 21.)

Szabad, vidám, pozitív, atlétikus, versengő, okos. csupa pozitív tulajdonság. persze, amíg nem próbálsz meg vele kapcsolatba lépni. mert azt nem lehet. A Nyilas számára már a következő randi megbeszélése is a szabadsága korlátozásának számít. Előadja, hogy senkire nincs szüksége. a lojalitást hírből sem ismeri, és kíváncsisága és kalandvágya miatt úgy váltogatja a férfiakat, mint más a ruháit. Hűséget ne is várj tőle, de legalább az arcodba mondja, mi a helyzet, mert a legőszintébb a nők között. Mit érdekli, hogy igazságával a lelkedbe tipor. Az együttérzés nem az erőssége, ne csodálkozz azon, hogy főleg magáról beszél, sokat, és meg sem kérdezi, mi van veled. A nyilassal nagyon jól ki lehet jönni a jóban. A Rosszban nem az ő kenyere, már ott sincs, mivel a világ realitásait ő nem szereti elfogadni. Semmiben sem számíthatsz rá, de ő nem fél segítséget kérni a barátaitól, és olyankor igen bájos tud lenni. Valahogy mindig felszínen marad.

Bak: (december 22. – január 19.)

Lehetséges, hogy találkoztál egy csodás Bak nővel valami elegáns eseményen, egy gazdag cégnél vagy politikai partin. Ez azért van, mert ennek a nőnek vannak céljai. Nagyon ambiciózus a szó legrugalmasabb értelmében, és semmi nem akadályozza meg őt a céljai elérésében. Még egy férfi sem. Főleg az nem.

Ő az a fajta lány, akit be lehet mindenhol mutatni, mert klasszikusan elegáns és távolról sem közönséges. Ő rendkívül intelligens, és bárkivel elbeszélget megfelelő módon. A hálószobában egy ördög, aki mindenre kapható. Akkor mi vele a baj? Hogy minden bizonnyal valami praktikus cél miatt van veled kapcsolatban: mert gyereket akart, vagy a családod előkelő, esetleg a munkahelyén előbbre tud lépni általad. Más ugyanis nem érdekli.

Vízöntő: (január 20. – február 18.)

A Vízöntők bájosak és furcsák. Szeretik a humanitárius célokat, érdeklődőek, és látszólag izgalmas személyiségek. Ez az izgalmasság azonban hosszú távon irritálóvá tud válni. Mert a Vízöntő semmit sem tűr, ami szokványos, így öncélúan különcködik.

Nincsenek igazi barátai csak haverjai, mert az érzelmeket csak hírből ismeri. Párját is tudja hidegen kezelni. A kapcsolatait képes egy vállrándítással lezárni, hogy elutazhasson végre egyedül a világ másik tájára valami izgalmas munkát vállalni, amivel a Földet jobb hellyé teheti. Ha családja van, akkor hajlamos úgy tekinteni szeretteire, mint akik akadályozzák az önmegvalósításban.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a függés nagymestere. Ital, szerelem, étel, bármi lehet, de nem hajlandó függőségeiről lemondani.

A Halak nő még kevésbé ambíciózus, mint az Ikrek. Nem nagyon szeret dolgozni, inkább csak álmodozni. Mivel a bolondos Neptunusz bolygó uralja, időnként teljesen irracionálisan viselkedik. De nem lehet rajta számon kérni, mert kicsúszik minden felelősség alól. Párját sohasem hajlandó elhagyni, kivéve, ha ő akar lépni, akkor igazi hideg hal lesz, az érzelmeinek hűlt helyét sem fogod megtalálni.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu