Milyen okokból kacsintanak félre a hölgyek? Mindezt a csillagjegyek függvényében – mert igen, ennek is, mint ahogy sok minden másnak az életünkben, vannak asztrológiai vonatkozásai.

Miért lépnek félre  a Kos, Bika és Ikrek képviselői?

E három csillagjegyben született nők legfőbb oka a megcsalásra nem más, mint az árulás. A Kosok például nem csak akkor válnak hűtlenné ha elárulják őket, hanem akkor is, ha egyszerűen csak figyelmen kívül hagyják őket. A Bika képviselői is leginkább azért hűtlenek, ha már nem kapnak annyi figyelmet párjuk részéről, mint azelőtt. Az Ikrek legtöbbször kíváncsiságból csalnak.

Miért csalnak meg a Rák, Oroszlán és Szűz képviselői?

A Rák, Oroszlán és Szűz csalfaságának fő oka nem más, mint… az unalom. Pontosabban, amikor rájönnek, hogy már semmi újat nem tudnak felfedezni kedves párjukban, akkor egyre gyakrabban keríti őket hatalmába a félrelépés gondolata. A Rák hölgyeknél még az elárultság is közrejátszhat, az Oroszlánoknál viszont az is beteheti az ajtót, ha nem bálványozzák már őket úgy, mint szerelmük hajnalán. A Szüzek akkor is csalhatnak, ha valaki felsőbbrendűt találnak partnerüknél.

Miért csalnak meg a Mérleg, Skorpió és Nyilas képviselői?

Még ha soha nem is vallják be, a Mérleg, Skorpió és Nyilas szülötteit az viszi rá a könnyűvérűsége, ha pénzügyi stabilitásukat meginogni látják. Jobban mondva, ha férjeik/szeretőik/párjaik már nem visznek annyi pénzt a konyhára, ösztönösen egy jobb anyagi háttérrel rendelkező férfiú felé orientálódnak.

Mért csalnak meg a Bak, Vízöntő és Halak képviselői?

Ezen csillagjegyek szülötteinek többé-kevésbé azonos okuk van a hűtlenségre. Ez pedig egyszerűen az, ha nem érzik már a szerelmet, amire szükségük van. Az elsöprő vonzalmat, az égető érzelmi köteléket, a romantikus imádatot és a szerelem lángját kihunyni látják. A Baknak, Vízöntőnek és Halaknak nem igen van egyéb okuk másra kacsintani, úgyhogy az ők osztályrészük folyamatosan életben tartani a lángot.

Író: Egyed Zsuzsanna

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu