A Kos köztudottan egy bátor és erős állat. Azok, aki ebben a csillagjegyben születtek, mindig előre néznek, ami már egyszer megtörtént, az nem érdekli őket. Tettre készek, ösztöneik alapján döntenek, fiatalosak, energikusak és tele vannak életörömmel.

Pár szó a negatív tulajdonságaikról is: intoleránsak, lobbanékonyak, nagyon érzékenyek, és gyerekként nagyon nehéz velük bánni.

Nyitott emberek, de olykor érzéketlenek

A Kos csillagjegyűek leginkább extrovertáltak, sokat beszélnek, kedvelik a társaságot. Mivel a Kos tűzjegy, ezért rendszerint ellentétbe kerül a vízjegyűekkel, aki a Halak, a Rák és a Skorpió.

Mindig tettrekész, gyorsan képes cselekedni. A saját feje után megy. A tarot kártyában ő a császár, a kínai horoszkópban pedig a Sárkány.

Pozitív tulajdonságai: kalandvágyó, energikus, bátor, vállalkozó szellemű, dinamikus, okos, megbízható, képes szeretni, szabadságvágyó.

Negatív tulajdonságai: egoista, lobbanékony, türelmetlen, nincs diplomáciai érzéke, rendkívül makacs, gyakran semmibe vesz másokat.

Amit szeret: a versenyt, a spontán dolgokat, a nyerést.

Amit nem szeret: a kudarcot, a várást, a versenytársak hiányát, mások tanácsadását, ha valaki megpróbál dominálni felettük.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu