Ezeknek a csillagjegyeknek különleges küldetése van, ugyanis mások segítésével, támogatásával a karma a saját javukra fordul majd és nem lesz számukra lehetetlen küldetés.

Ha te magad is ilyen jegyben születtél, akkor hidd el, hogy roppant szerencsésnek mondhatod magad, hiszen neked sokkal kevesebb erőfeszítést kell tenned azért, hogy teljesüljenek az álmaid, vágyaid.

Bika

A hónap szülötte igazán türelmes, kitartó és nyugodt személyiség, aki olyan akár egy angyal. Könnyedén megbízhatsz benne, határtalan harmónia árad belőle, ami egyszerűen azt sugallja neked, hogy nála biztonságban vannak a titkaid.

Képes szembenézni a nehézségekkel, mindenre igyekszik megoldást találni, határozottságának köszönhetően pedig nincsenek előtte akadályok. Akit megszeret, azt egy életen át oltalmazni fog.

Nyilas

A Nyilas maga a boldogság, az optimizmus és a pozitivitás. Spirituális lénye igen erős, így jobban működik az intuíciós képessége is, mint a többi jegynek.

Kellemes társaság, aki meghallgat és segít, hogy előre tudj lépni az életedben. Figyelmesen hallgasd meg tanácsait, ugyanis rejtett jelentései is lehetnek szavainak. Mindenben a szépet látja, de nem naiv, így egyszerűen kiszúrja a báránybőrbe bújt farkasokat is.

Szűz

A Szűznek olyan bölcsesség van a birtokában, amit bizony nehéz überelni. Szakértelme, tudása mellett már csak a szeretete nagyobb.

forrás: titokterminal.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu