Az alábbi csillagjegyek nagyon nehezen mutatják ki érzéseiket!

Kos

Úgy tűnhet, hogy általában kommunikatív, de ne dőlj be neki, mert, leginkább csak felszínes dolgokról lehet vele beszélgetni. Őszintén nem fogja senkinek elmondani a legmélyebb titkait, vagy problémáit. Attól fél, hogy bolondnak nézik, és kinevetik. Még magának sem hajlandó beismerni, ha szerelmes vagy szomorú.

A Kos egy igazi megmondóember, a legdurvább kritikát is a szemedbe mondja, viszont az érzéseiről soha nem fog beszélni, és romantikára se számíts tőle.

Mérleg

Egy igazi társasági ember, de mivel nem hisz önmagában eléggé, vannak olyan tulajdonságai, amelyeket soha nem fogad el, és éppen ezért az érzelmeiről is nehezen beszél. Mindig “ellenőrzi” az érzéseit, mielőtt kiadná őket. Általában higgadt, és megfontolt, soha nem bántana meg senkit.

Viszont, ha igazán szerelmes, és megbizonyosodott róla, hogy partnere is viszont szereti, nagyon romantikus, érzelmes és odaadó tud lenni. De csak ebben az esetben!

Vízöntő

Sokan távolságtartónak, ridegnek, és udvariatlannak tartják. Pont azért, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, nem sok embert enged igazán közel magához, és az érzéseit sem mutatja ki. Nem szeret függni senkitől, azzal, ha érzéseiről, vágyairól, terveiről beszélne, úgy érzi, hogy kiszolgáltatná magát másoknak.

Mindig kimért, soha nem fog odajönni hozzád kisírt szemekkel, hogy a problémáiról beszéljen. Segítséget sem szívesen kér. Ha igazán meg szeretnél ismerni egy Vízöntőt, soha ne támadd le a kérdéseiddel, inkább várd ki a megfelelő alkalmat.

Skorpió

Nagyon titokzatos, igen nehéz annyira a bizalmába férkőzni, hogy érzéseiről őszintén beszéljen. Sokszor tűnik úgy, mintha nem lennének problémái, ez viszont nem igaz, csak nem szeret róluk beszélni. Mindig erősnek és hatalommal rendelkezőnek próbálja beállítani magát, akkor is, ha kétségek gyötrik.

Nehezen lehet megismerni az igazi arcát. Nagyon mérges tud lenni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás, és valaki megpróbál korlátokat állítani. Ne is próbálkozz, a Skorpió érzéseit soha nem fogod igazán megismerni.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu