A horoszkópunk rengeteg információt rejt a sorsunkkal kapcsolatban, így arról is árulkodik, hogy tipikus anyatípusok vagyunk-e. Szakemberek szerint ez az az öt csillagjegy, akikből a legjobb édesanya válik majd.

Halak
A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívak, és mindig meg is valósítják terveiket. Ezzel nem csak inspiráló környezetet teremtenek a kicsiknek, de teret és támogatást adnak nekik abban, hogy mindig bátran és magabiztosan valósítsák meg a terveiket, és valóra váltsák még a legextrémebb álmaikat is.
A Halak jegyben született nők igazi mesevilágot alkotnak csemetéiknek, hiszen nagyon kreatívak.

Bak
Egy igazi anyatigris, aki végsőkig kiáll és küzd a gyermekeiért. A Bak nő, úgy ahogy mindenben a gyereknevelésben is racionális, és lojális. Szeretne minél több tapasztalatot megosztani és átadni a gyerekeinek, azért, hogy nekik már ne kelljen azokat a vargabetűket írniuk, amiket neki kellett. Ebből kifolyólag olykor szigorú, és határozott, ám mindezt csak azért teszi, mert a legjobbat akarja a legféltettebb kincsének.

Kos
A Kos jegy szülöttét minden érdekli, imádja a kalandokat, amiben csak lehet kipróbálja magát, és nem ismer lehetetlent. Éppen ezért a Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznak,mert anyukájuk azt szeretné, hogy mindent megtapasztalhassanak, és ők válasszák ki, hogy miben találják meg leginkább önmagukat.
A Kos mamik gyermekei azok, akik már általános iskolás korukban az összes délutáni foglalkozásra beiratkoznak.

Bika
Minden Bikában a türelmét irigyelhetjük leginkább. Főleg akkor, ha valaki több gyermekes anyukaként, még egy szétpakolt lakás és egy vérre menő plüssmaciért folytatott gyermekharc kellős közepén is meg tudja őrizni a hidegvérét. A Bika jegyű édesanyáknak bizony ez az egyik legnagyobb erénye. A türelem és a megértés még kamaszkorban is nagy segítség lehet probléma mentes kommunikációban.

Mérleg
A Mérleg szülő titka, hogy egyszerűen nincs tabu a gyermekeivel való kapcsolatában. Mivel mindent őszintén és közvetlenül tud megbeszélni a gyerekeivel, nekik is egyértelmű lesz, hogy a gördülékeny kommunikáció mennyire fontos szerepet tölt be az emberi kapcsolatokban és, hogy az őszinteséggel számtalan konfliktus elkerülhető.

life.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu