Szervezetünk jelentős része vízből van, ezért mondani sem kell hogy elengedhetetlen a megfelelő folyadékbevitel. Azonban sokszor becsúszik pár üdítő, alkohol, kávé, amit csak “vízpótlékként” kezel testünk, ebből pedig hosszú távon számtalan problémánk keletkezhet.

Amint elkezded a vizet használni egyetlen folyadékként, szervezeted elkezd visszaállni az “alap” állapotba, megdöbbentő változásokat figyelhetsz meg magadon! Itt van róla egy rövid 3 perces videó hogy mi történne ha csak vizet innál 30 napig:

Akár ebből egy kísérletet vagy kihívást is csinálhattok magatoknak. Próbáljátok ki, hogy 30 napig csak vizet isztok szomjoltásként, semmilyen más italt/ innivalót nem! Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen változásokat vesztek észre magatokon (fizikai, testi, szellemi, anyagi és egyéb)! Írjátok meg kommentben a tapasztalataitokat!

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu