Manapság elengedhetetlen része életünknek a stressz, a félelem, az aggódás, és az idegeskedés. De jobb, ha nem ijedünk meg, mert ezekre is megvan az ellenszer.

Az előbb említett negatív lelki- és idegállapot elmulasztására van egy csodás gyógynövény, amely felemel, megnyugtat. És itt nem kábítószerre, hanem egy főzéshez használt fűszernövényre, a babérlevélre gondolhatunk.

Gennady Malakhov orosz tudós fedezte fel, hogy a babérlevél milyen remek nyugtató hatással bír. A mediterrán égövről származó babérlevél ma már egyre népszerűbb, és nemcsak a főzésben, hanem a betegségek ellen is.

A nyugtató hatás érdekében vegyünk elő egy babérlevelet, gyújtsuk meg és égessük el egy hamuzóban. Közbe menjünk ki 10 percre a szobából, hiszen akkor érvényesül a lazító hatás, miután elégett a levél, és ismét benyitunk a szobába.

Ezen kívül a babér enyhíti a legsúlyosabb migrén tüneteit, és harmadik hatásként felszabadítja a légutakat, légzés erősítő hatású.

szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu