Ez Jellemezheti a Jövődet! Mit Látsz a Képen? 1

Ha ránézel a képre, te mit látsz meg először?

A gyufát láttad? 
Ez azt jelzi, elvesztetted az irányítást az életed felett. Talán itt az ideje, hogy megváltozzanak a dolgok, a kezedbe vedd a gyeplőt, s újra te légy az, aki dönt. Dönts a saját életedről! Légy határozott! Légy bátor!

A földgömböt láttad?
Végtelen lehetőségek, új távlatok várnak rád. Nincs más dolgod, mint egy kis önvizsgálatot tartani. Talán kicsit többet kell dolgoznod, de megéri. Üzleti sikerek várnak az út végén.

Az arcot láttad?
Sajnos nem jön túl jó időszak az életedben. Várhatóan a belső félelmeid a közeljövőben elhatalmasodnak rajtad, ami érzelmi eltávolodáshoz, magányhoz vezet. Ez az állapot sem tart azonban örökké. Ha átgondolod az életed, s szembenézel a félelmeiddel, hamar túljutsz a krízisen.

Ha az ujjakat láttad meg először
Te nagyon ambiciózus ember vagy, aki mindig rendületlenül tör acéljai felé. A jövőben kicsit nehezebb dolgod lesz, mondjuk úgy, hegynek felfelé kell menetelned a céljaid eléréséért. De egy kitartó embert ez sem tántorít el, ugye? Hisz ha nehéz is, a végén ott lesz a jutalom.

Reméljük jó dolgok várnak rád!

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu