Biztos hallottál már arról, hogy a helytelen táplálkozástól vagy túlzott italozástól a máj elzsírosodhat. Mindezek a szív és érrendszeri betegségek kialakulását is előidézhetik. Kevesen tudják, de van egy hétköznapi étel, ami megfelelően, és elég nagy mennyiségben fogyasztva visszaadhatja a máj egészségét, ezen kívül az erek rugalmasságának is nagyon jót tesz. Az egészséges máj biztosítja a többi szerv megfelelő működését is.

Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni a mazsolás italt, amely visszaállítja az egészséget és védelmet nyújt sok betegség ellen.

Hozzávalók

  • mazsola, amely ne legyen se túl puha, se túl száraz, csak a sötétbarna jó, a sárga nem.
  • forró víz

Elkészítése:

Este kell előkészíteni az orvosságot, hogy másnap reggel már elkezdődhessen a májtisztító kúra. Tehát este egy tálba öntsünk forró vizet, amihez hozzáadunk 10 dkg mazsolát, és hagyjuk  ázni 15 percig. Ezután mossuk le folyó vízzel a mazsolákat, majd az egészet rakjuk egy pohárba, és töltsük fel szobahőmérsékletű vízzel, és hagyjuk úgy reggelig.

Reggeli előtt együk meg a mazsolákat, utána meg igyuk meg a vizét is. Ezután 2 órára feküdjünk vissza az ágyba és tegyünk forró vizes borogatást a hasra. Ezt egy héten egyszer kell megcsinálni. Az egész méregtelenítési folyamat egy hónapig tart, és egy évben még kétszer ajánlott megismételni.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu