Biztos hallottál már arról, hogy a helytelen táplálkozástól vagy túlzott italozástól a máj elzsírosodhat. Mindezek a szív és érrendszeri betegségek kialakulását is előidézhetik. Kevesen tudják, de van egy hétköznapi étel, ami megfelelően, és elég nagy mennyiségben fogyasztva visszaadhatja a máj egészségét, ezen kívül az erek rugalmasságának is nagyon jót tesz. Az egészséges máj biztosítja a többi szerv megfelelő működését is.

Mutatjuk, hogyan kell elkészíteni a mazsolás italt, amely visszaállítja az egészséget és védelmet nyújt sok betegség ellen.

Hozzávalók

  • mazsola, amely ne legyen se túl puha, se túl száraz, csak a sötétbarna jó, a sárga nem.
  • forró víz

Elkészítése:

Este kell előkészíteni az orvosságot, hogy másnap reggel már elkezdődhessen a májtisztító kúra. Tehát este egy tálba öntsünk forró vizet, amihez hozzáadunk 10 dkg mazsolát, és hagyjuk  ázni 15 percig. Ezután mossuk le folyó vízzel a mazsolákat, majd az egészet rakjuk egy pohárba, és töltsük fel szobahőmérsékletű vízzel, és hagyjuk úgy reggelig.

Reggeli előtt együk meg a mazsolákat, utána meg igyuk meg a vizét is. Ezután 2 órára feküdjünk vissza az ágyba és tegyünk forró vizes borogatást a hasra. Ezt egy héten egyszer kell megcsinálni. Az egész méregtelenítési folyamat egy hónapig tart, és egy évben még kétszer ajánlott megismételni.

szupertanácsok

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu