Az életben mindennek van fehér és fekete oldala is, pont úgy, ahogyan fény és árnyék is együttesen létezik. Nos, a következő kategorizálás pontosan erre az ellentétre épít. A könnyebbség kedvéért a következő 4 elemet az árnyékelemeknek fogjuk nevezni, de lássuk is konkrétan miről is van szó.

Sötétség – Bika, Szűz, Bak

Az alapértelmezés szerint ezek a csillagjegyek mind a Föld jegyébe tartoznak, így ennek értelmében az árnyékelemük nem más lenne, mint a „sötétség”.

A sötétség szimbolikus tartalma pedig olyan személyiségekre enged következtetni, akik nehezen képesek megbízni másokban, inkább elzárkóznak és a maguk erejéből próbálják megoldani a problémákat. Ezek az emberek nagyon ragaszkodóak és nehezen képesek az elengedésre.

Üresség – Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Ezek a levegő elemű csillagjegyek az árnyékelemek értelmezésében az „ürességhez” sorolhatóak be. Ezek az emberek legbelül sokkal üresebbnek érzik magukat az átlagnál.

Állandóan keresnek és kutatnak valami után, amiről pontosan még ők sem tudják megállapítani, hogy az micsoda. Talán a sikerre, jobb életre vágynak ennyire? Akik ezekhez a csillagjegyekhez tartoznak meg kell tanulniuk jobban értékelni a jelen pillanatait.

Káosz – Kos, Oroszlán, Nyilas

A tűz elemű csillagjegyek árnyékeleme nem más, mint a káosz. A bennük élő tűz folyamatosan vezérli őket kemény és kitartó munka fele.

Ezek az emberek egyszerűen nem képesek megálljt parancsolni maguknak és nem tudják, hogyan pihenhetnének meg a feszített tempó után. Ez pedig egyenes úton vezet a káoszhoz, amiből kikecmeregni még nehezebb, mint belekerülni.

Romlás – Rák, Skorpió, Halak

A víz elemű csillagjegyek valahogy úgy vannak kódolva, hogy folyamatos önelemzésben szenvednek. Nagyon könnyedén képesek elveszni az érzelmeik tengerében és nagyon könnyen befolyásolhatóak.

Ezek a lelki terhek pedig lassú, de folyamatos romlást idézhetnek elő a mindennapjaikban. Kicsit alább kellene hagyniuk a makacsságból és lazábbra kellene venni az életet.

filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu