Ezek a jelek!

A mai napig léteznek olyan emberek, akiknek az ősei boszorkányok voltak és fogalmuk sincs arról, hogy valójában ők is öröklötten boszorkányok. Ha te is észreveszel néhányat ezek közül a jelek közül, akkor nagy az esélye annak, hogy te is egy erős boszorkány vérvonal leszármazottja vagy!

1. A családod bűbájos történeteket és tündérmeséket mesélt neked

A boszorkányság óriási felelősséget igényel. A mesterség idősei mindig szerettek átadni a tudást olyan dolgokon keresztül, mint a mesék vagy történetek. Szókovácsok, akiknek a történetei mindig nagyon érdekesen hangzottak. Most már tudod, hogy miért.

2. Hasonló jegyeitek vannak a családban

Hasonló testi jegyeid vannak, mint a nagymamádnak? Függetlenül attól, hogy az egy szeplő, egy anyajegy, egy titokzatos heg, ha ugyanazokkal a boszorkányjegyekkel rendelkezel, mint a család idősebb tagjai, az egy biztos jele annak, hogy örökletesen boszorkány vagy. Különösen akkor, ha ennek a jegynek a jelentéséről még történeteket is mesélnek neked.

3. Mindig volt természetes gyógymód a bajokra

Hívd őket bájitaloknak, elixíreknek vagy balzsamoknak, ahogyan csak szeretnéd, de ezek valahogyan mindig működtek. Ismertél vagy ismersz valakit a családban, akinek mindig volt tökéletes gyógymódja a problémákra? Fogadok, hogy a hozzávalók is teljesen természetesek voltak!

4. A családod figyelmet szentel a Holdnak és a csillagoknak

Persze, néhányan felismerik, hogy egyes éjszakákon mikor van telihold. De mások, mint a családod azt is tudja, hogy ezek mikor fordulnak elő, melyik csillagjegyben és ez hogyan befolyásolja az életedet. Valószínűleg azt is tanították, hogy ez a szándékaid és az erők megnyilvánulására is behatással van.

5. A családod nagyon tiszteli a természetet

Akár emlékezetes történetek formájában, akár azáltal, hogy fizikailag is vittek, a csalásos mindig is hangsúlyozta a természet fontosságát. Bizonyára ezért szereted te is annyira!

6. A családod hajlamos furcsa dolgokat mondani

Mindenkinek van olyan családtagja, aki képes idegenszerű dolgokat beszélni, de a boszorkányok másak. Ők adják a legjobb tanácsokat a világon, de legtöbbször ki kell találnod, hogy mit jelentenek. Talán rejtvényeken keresztül akarják átadni a tudást, de ha megérted, amit akarnak, az megrázó élmény lesz.

7. Megtanították neked, hogy minden élőt tisztelni kell

Szereted az állatokat, de az embereket megszokni időbe telik? Azok a családtagok, akik megtanítottak rá, hogy az összes élőlényt tisztelni kell, mindig azt mondták, hogy ez így szokott lenni.

8. A családod zárkózottabb

A családod soha nem jár el társasági összejövetelekre. Ehelyett inkább egymás társaságát preferáljátok és arra törekedtek, hogy a ti körötök az igazi szeretet köre legyen.

forrás: (Tudásfája)

Ez az a 8 jel, amely szerint erős boszorkány vérvonal leszármazottja vagy. Te tapasztaltad már valamelyiket? 1

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu