Bármit is csinálsz, akadályokba ütközöl? Hiába váltasz munkahelyet, életstílust, ugyanazokkal a problémákkal szembesülsz? Ha igennel felelsz ezekre a kérdésekre, akkor ideje változtatnod a mentalitásodon.

Nézzük, hogy elsősorban mely csillagjegyek kell meglépjék ezt!

1. Kos

A gondot az jelenti, hogy nem gondolkodsz előre, nem gondolsz arra, hogy a kimondott szónak milyen következményei lehetnek az életedre nézve. Az jó, ha spontán vagy, és átélsz minden pillanatot, de a lobbanékony, meggondolatlan cselekedeteknek komoly következményei lehetnek. Törekedj a higgadtságra, a nyugodtságra, mert ezáltal jobban fognak alakulni az emberi, családi kapcsolataid.

2. Bika

Számodra fontosak a hagyományok, és úgy gondolod, hogy a pénz egyenlő a hatalommal. Mindig a stabilitásra törekszel, de emiatt olykor nem tudsz szabadon dönteni, szabadon cselekedni. Túl sok a szabály az életedben, ami egyrészt jó, másrészt pedig számos akadályba ütközhetsz. Élj egy kicsit szabadabban, légy nyitott, elfogadóbb, és értsd meg azt, hogy nem minden tőled függ.

3. Skorpió

A te legnagyobb problémád az, hogy mindent túl komplikálsz, túl gondolsz, mert azt hiszed, hogy így mindent irányítani tudsz. Közben az elvárásaid, a berögzült gondolkodásmódod rabja vagy. Éppen ezért gyakran megbánsz dolgokat, vagy túlzásokba esel. Igyekezz nem felnagyítani a dolgokat. Az egyszerűbb élet sokszor boldogabb.

4. Rák

A múlt rabja vagy, így mindent a múltban átélt tapasztalataid alapján határozol meg. Ezért ha valamivel, vagy valakivel negatív élményed volt, akkor többé oda nem mész, az illető segítségét nem kéred. Ezen kell változtatnod, mert ha egyszer megcsalt a párod, az nem jelenti azt, hogy minden férfi hűtlen. Légy optimista, mert ez a boldogság egyik legfontosabb titka.

5. Oroszlán

Neked a nagy egódon kell dolgoznod, mert azt gondolod, hogy mindenhez jogod van, senki nem mondhat ellent neked, azonban ez nem így vagy. A másik embernek is vannak jogai, neki is joga van az élethez, a véleményének kinyilvánításához. Próbáld meg tisztelni a másik embert, és feléd is tisztelettel fog viszonyulni.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu