Amikor szóba kerül az esküvő, mindegyik csillagjegy más véleményen van! Egyesek sietnek az oltár elé, mások nagyon átgondolják ezt a lépést…

Az egyik hűségre és életre szóló kötelékre buzdít, míg a másik szerint, jó a változatosság, a szabadság, az esetleges közös jövő lehetőségének átgondolása. Tulajdonképpen minden csillagjegy a rá jellemző módon közelíti meg a házasság gondolatát.

Nézzük tehát, hogyan:

KOS

Ez a csillagjegy a legbátrabb, nem enged sok időt a gondolkodásra, ha szeret valakit, azonnal a házasság mellett dönt. Főleg a Kos férfira jellemző, hogy mindenféle romantikus gesztussal ostromozza párját. Mivel a Kos számára fontos az adrenalin szinten való tartása, a házasságot is egyfajta kihívásnak tekinti, amit teljesítenie kell. A Kos nő egy ambiciózus férfira vágyik, aki mellett kitarthat tűzön – vízen át. Mindezek ellenére a kosokra jellemző a szabadság és kalandvágy, és egy ilyen jellegű elkötelezettség sem akadályozza meg abban, hogy ne lépjen félre, ha már nincs meg számára a kezdeti tűz.

BIKA

A Bikának bizonyosságra van szüksége, amikor egy ilyen hosszú kapcsolat mellett kell döntenie, ezért inkább vár a döntéssel. Ugyanakkor ő a legcsaládcentrikusabb, aki képes a teljes odaadásra. Mindent megtesz családja kényelme érdekében. Nagyvonalú, kedves és mindent kész megadni részéről a másik fél számára. Szinte elképzelhetetlen, hogy elhagyja párját, vagy a családi fészket, de az anyagi jóllétéért, vagy egy jó üzletért képes lehet beáldozni olykor családját.

IKREK

Az Ikrek nem házasságra születtek, nem sietik el ezt a tettüket. Ha mégis beadják derekukat, szükségük van a szabadságra, a flörtölés lehetőségére, a szeszélyek kiélésére. Nagyon szórakoztatóak, mellettük nem lehet unatkozni, de ne várjunk tőlük örök hűséget. Aki azonban egy olyan házasságra vágyik, amelyben legyen humor, utazás párbeszéd és változás, azon személy számára az Ikrek a tökéletes választás.

RÁK

A Rák az egyike azoknak, akik talán a leginkább alkalmasak a családi életre. Számukra nem jelent terhet, hogy gondozzák, védelmezzék a családtagokat, amikor szükség van rá. Nagyon érzékenyek, mások problémáira és mindig segítenek valahányszor szükség van rá. Számukra elképzelhetetlen az élet a házasság és a család nélkül és legnagyobb erényük a hűség. Tehát aki védelemre támogatásra és hűséges partnerre vágyik, az a Rákban mindezeket megtalálja.

OROSZLÁN

Nem a szíve csücske az Oroszlánnak a házasság gondolata, de megadja magát neki, ha szerelembe esik. A házasság számára ugyanakkor az elismerést, a figyelmet és csodálatot jelenti önmagára nézve, ezért nem házasodik rangon alul. Nem a hűségéről híres, de a megfelelő partner esetén odaadó társ válhat belőle. Minden attól függ, hogy mennyire becsülik meg őt az adott kapcsolatban, mert ha ez hiányzik, más partner karjaiban keresi a boldogságot.

SZŰZ

Elemző és logikus típus, aki mindig a tökéletességre törekszik, ezért sok időbe telhet, amíg megtalálja a számára megfelelő partnert. Akárkit nem enged be az életébe, ezért jó néhány teszten kell keresztülmennie a kiválasztottnak. A Szűz partnerének nagyon kitartónak és meggyőzőnek kell lennie ahhoz, hogy véglegesen megállapodjon mellette a Szűz csillagjegy.

MÉRLEG

A statisztika szerint a Mérleg köt a leghamarabb házasságot. Szinte mondhatni a házasságra vannak teremtve, vagy inkább ezt remélik titkon. A tökéletes és romantikus partnerre vágynak, akivel mások által irigylésre méltó párost alkothatnak. Mégis ahhoz, hogy fejét „igába” hajtsa, szükséges egy nála jóval határozottabb partnert találnia, akivel házasságra léphet.

SKORPIÓ

Ha a Skorpió elhatároz valamit, azt véghez is viszi általában. Ha valakit meg akar hódítani, semmilyen körülmény között nem hátrál vissza. A mély kapcsolatokat szereti, otthonában is az egymásra való maximális odafigyelés jellemző. Néha ez már átcsap féltékenységbe, mivel úgy tekint a partnerére, mint a jogos tulajdonára. Fél attól, hogy sebezhető, ezért egy elromlott kapcsolatból is csak akkor lépik ki, ha már mindent megtett a megtartása érdekében.

NYILAS

A Nyilas általában kerüli a házasság témáját. Ha úgy érzi, hogy általa veszélybe kerülhet saját szabadsága, inkább a menekülést választja. Viszont ha úgy tekint a házasságra, mint egy új dolog kipróbálásának lehetőségére, spontán módon házasodik. Mégis legfontosabb jellemzője, hogy szereti, ha megmaradnak számára a kiskapuk, melyeken kihátrálhat egy számára nem tetsző kapcsolatból

BAK

A Bak nem lesz szerelmes könnyen és nem is megy bele hirtelen egy kapcsolatba. Előrelátó, türelmes és szeret mindent megtervezni lépésről lépésre. Szereti az időt álló dolgokat és mindig a fegyelmezettség jellemzi. Ha házasságra lép, igyekszik olyan partnert választani, aki segítheti karrierje előre menetelét. Nehezen hagyja magát meggyőzni a házasságról, de ha megteszi egy életre szóló partnert jelenthet.

VÍZÖNTŐ

Legtöbbjük soha nem értette, miért is van szükség a házasság intézményére. A Vízöntők többsége kiszámíthatatlan, eredeti és általában szabadságra vágyik. Olyan partner társaságát keresik, akik valamilyen tekintetben speciálisak, érdekesek. Nem elégszenek meg az átlagosnak számító kapcsolatokkal, ha nem felel meg az elképzeléseiknek, könnyen boldogtalanokká válnak. A házasság számukra egy olyan kapcsolat, amelyben mindkét fél azt teszi, amit szeretne. De ha már egyszer házasságra adta fejét, odaadó partner válik belőle.

HALAK

A Halat nagyon könnyű az oltár elé vinni, mindaddig, amíg úgy érzi, hogy szeretik és megértik. Egy igazi idealista, egy romantikus alkat. Minden Hal nő, titkon egy mesebeli kapcsolatra és házasságra vágyik. És amíg a romantika jelen van, mindaddig hűséges társnak bizonyul. Nagyon érzékeny, nagyfokú empátia jellemzi, mindig kész segíteni a bajban. De ha a csalódottság erőt vesz rajta, akkor minden előjel nélkül a menekülést választja az adott kapcsolatból.

forrás: Filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu