Ayşe Ajda Pekkan határozottan tagadja, hogy megtalálta volna a fiatalság forrását.

A változatlanul gyönyörű török művésznő, aki amellett, hogy ma is szemet gyönyörködtető formával, bársonyos bőrrel és szépséggel bír, ebben az évben ünnepelte 71. születésnapját. Ezt kinézete alapján szinte hihetetlen elhinni, hiszen Ajda Pekkan maximum harmincévesnek néz ki.

Ez a török nő 71 éves és most tervezi, hogy gyermeket fog szülni! 1

A gyönyörű, modellalkatú Ajda-t nagyon megörvendeztetik a rajongói. Aktív életmódot folytat és meggyőződéssel állítja, hogy a titka mindössze annyi, hogy ügyel az egészséges étkezésre és rendszeresen jár edzőterembe. Természetesen, Ajda túl van néhány méregtelenítő- és vitaminkúrán is, hogy haja és bőre még egészségesebb legyen.

Elég nehéz elhinni, hogy Ajda a mind a mai napig tökéletes formáját mindössze a helyes táplálkozásnak és az aktív sportolásnak köszönheti. A híresség követői szerint titokban plasztikai sebészek segítenek az énekesnőnek örökké fiatalnak kinézni, továbbá azt is állítják, Ajda magáról készült fotóit rendkívül megválogatja és helyenként retusálja is.

Mindazonáltal, szemmel láthatóan az énekesnő nem sokat törődik a valós életkorával. Nem is olyan rég bejelentette, hogy újra szeretne gyermeket szülni! Bizton állítja, hogy egészsége felől semmi kétség sem lehet, hiszen ezért is rendkívül hasznos számára a sok edzőteremben eltöltött idő és a helyes táplálkozás, azaz az egészséges életmód.

A nyilvánvaló rizikó ellenére a híresség egy hetvenéves indián nő példáját említette, aki a mesterséges megtermékenyítéses módszernek hála, kora ellenére sikeresen adott életet gyermekének.


Forrás: bidista.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu