Ez a Teszt Megmutatja Hogy a Főnököd Hogyan Lát Téged 1

Válassz egy fát a fenti 5 közül, majd tudd meg hogy hogyan lát téged a főnököd!

1. Az útkereső
Azok az emberek mutatnak rá erre a fára, akik az életükben épp választás elött állnak. Jelenleg te elégedetlen vagy az élettel, s benne a saját helyeddel, érzed, valami mással kéne próbálkozni, valamit újítani kellene. Bátor vagy és kíváncsi, mindenre nyitott és érdeklődő. Semmi nem állít meg, ha egyszer nekiindulsz. Így, ha végül elhatározod magad a változtatásra, biztosan nem fogod megbánni.
Elégedett lehet veled a munkaadó – mindaddig, míg újra mehetnéked nem lesz.

2. A kitartó
A 2. fát a roppant türelmes, buldózer típusú emberek választják. Képtelen vagy arra, hogy bármit is félbe hagyj az életedben. Akkor vagy elégedett, ha minden dolgod be van fejezve. Sosem térsz el a terveidtől, sosem improvizálsz. A meglepetésekért sem rajongsz. Fő erényed a stabilitás, a megbízhatóság. Épp ezek azok a tulajdonságok, melyek választott munkádban kiváló szakemberré tesznek.
Te vagy minden főnök álma, az garantált.

3. A kreatív
A szlogened – újratervezés! Nem érdekel téged ami egyszerű, ami átlagos. Mindig megpróbálsz kitűnni a tömegből, ki nem állhatod, ha tucat vagy. Igazi kreatív ember vagy, bájos és szokatlan. A hangulatod ugyan szeszélyes, mint az időjárás, de a farzsebedből bármikor képes vagy kirántani egy-egy zseniális, érdekes ötletet.
Ha a reklámszakmában akarsz elhelyezkedni, biztos tárt karokkal fogadnak, ellenben egy hagyományosabb munkahely nem feltétlenül neked való.

4. A vezető
Ambíció! Ez jellemző rád leginkább. Tudod, mit akarsz és azt is, hogy azt milyen módon tudod megszerezni. Téged nagyon nehezen lehet eltántorítani  mindig kitartasz a saját véleményed mellett. Nagy benned a versenyszellem, folyton feljebb és feljebb törekszel. Te akarsz lenni a főnök, nem éred be kevesebbel.
Nos, nem hiszem, hogy a vezetők többsége díjazza, ha valaki a helyükre pályázik, bár ki tudja?

5. Az empatikus
Beleérző képesség – ez a te nagy erényed. Mindig tudod, mi jár a másik fejében, mindig bele tudod képzelni magad más bőrébe. Engedékeny vagy, csapatban is remekül működsz, bár néha hagyod, hogy kihasználjanak a társaid.
Szeretni fognak, bárhova sodor az élet.

 

Pontosnak találtad az értékelést? Ha igen, oszd meg, hogy más is választhasson.

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu