Ez a teszt belelát a lelkedbe! Melyik szem van a legnagyobb hatással rád? 1

Ismered a mondást? A szem a lélek tükre…
Mindent tükröz, mindent lát és láttat. Szomorú vagy vidám valaki – bármit mond a száj, az igazságot mindig a szem mutatja.

Válassz tehát egy szemet a 9 közül.

1-es szem: Nagyon nyitott személyiség vagy. Bárkit beengedsz az életedbe és a szívedbe. Vállalod a lelki sérülés kockázatát, de úgy gondolod, inkább ez, mint az elzárkózás. A saját problémáidat azonban megtartod magadnak, azt nem tárod a világ elé. Leginkább másokért élsz, akkor is, ha te magad belül éppen vérzel.

2-es szem: Lelkiismeretes ember vagy. Igyekszel mindig helyesen cselekedni. Azt tartod, a tetteid változást hoznak mások életében, legyenek azok kicsik vagy nagyok. Észreveszed az élet igazságtalanságait, negatív történéseit, de az észrevételeidet megtartod magadnak. Inkább azon dolgozol, hogy a lehető legjobb ember légy. Hasznosan akarod élni az életed, amit kaptál.

3-as szem: Ha ezt a szemet választottad, akkor a te lelked mélyen legbelül megkínzott. A múltad nem egyszerű, nem nyugodt, hanem nagyon is viharos, s ez hatással van rád a mai napig. Az életről azt gondolod, nem más, mint beteges tréfa. A sötét gondolatokat azonban megtartod magadnak, s igyekszel mindenhol békét keresni, s találni. Talán épp ezért remekül felállsz és összeszeded magad, ha elbuksz. Sok csapást elviselsz. S ne aggódj, a kilátásaid olykor meglepően naposak.

4-es szem: Te filozofikus alkat vagy. Szerinted az élet egy kirakós játék, melynek a darabjait addig forgatod, míg össze nem illenek. Rengeteget gondolkodsz, néha még túl is gondolod a dolgokat. Mindig arra törekszel, hogy a dolgok mélyebb jelentését is megértsd. Néha elbizonytalanodsz, de bizonytalanságodat a külvilágnak soha nem engeded látni. Mindig magabiztosnak mutatod magad!

5-ös szem: Te vagy a titokzatos ember! Sok szerencsét annak, aki téged ki akar ismerni, hisz ez még sokszor neked magadnak sem sikerül. Rettenetesen ellentmondásos személyiség vagy, hangulatod napról napra változik. Jellemző rád, hogy keveset beszélsz, nem mutatsz magadból sokat a világnak. Inkább figyelsz, és csak akkor szólsz, ha biztos vagy a mondandód igazságában. Tetteid olykor megtévesztőek.

6-os szem: Ha ezt a szemet választottad, akkor te mélyen érzékeny ember vagy. Mindent észreveszel és meg is jegyzed. Nem felejtesz. A világ és te úgy vagytok, mint a borsó, meg a héja. Harmóniában éltek egymással. Mély érzésű vagy, könnyen nevetsz és könnyen is sírsz. Ez olykor törékennyé tesz, de sosem látszik. Inkább azt mutatod mennyire éles elméjű vagy. Gyakran brillírozol abban, hogy környezetedben először észleled, mi várható a jövőben.

7-es szem: A te személyiséged mélyen belül tüzes. Energikus, szenvedélyes ember vagy. Nálad nincsenek árnyalatok.: minden fekete vagy fehér. Te szeretsz vagy gyűlölsz. Azonnal alkotsz véleményt és gyorsan döntesz. A rengeteg energia benned sokszor idegességnek látszik. Mindig nagy téten játszod az életet.

8-as szem: Különc személyiség vagy. Érdeklődésed, hited, tetteid mások számára szokatlanok. Nem érdekelnek a szokások és a hagyományok. Mindig is kissé más voltál. Életedben gyakran teszel furcsa dolgokat, s a következményekkel nem törődsz, nem érdekel, mi marad utánad. Nem árulsz zsákbamacskát, mindent megmutatsz magadból. S csak nevetsz azokon, akik esetleg elítélnek téged. Te leginkább azt szeretnéd, hogy több ember legyen olyan különc, mint te. Szereted, hogy eltérsz az átlagtól.

9-es szem: Te vagy az intuitív, ösztönös ember. Te kimondottan az az ember vagy aki tökéletesen érti a környezetét és a körülötted lévő embereket. Azonnal tudod mit fejez ki mások arckifejezése, hangszíne. És mindig tudod, mikor hallasz hazugságot. Őszinte ember vagy: pontosan azt mutatod, amit gondolsz. Bár többnyire nem folyamodsz praktikákhoz, pontosan tudod, hogyan kell másokat manipulálni, s azt is azonnal kiszúrod, ha ezt valaki veled akarja megtenni.

Nos, áruld el, illett rád amit olvastál?

forrás: Kissemese

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu