A szakemberek szerint minden horoszkópra jellemző egy-két szó, amely a személyiségükről, tulajdonságukról árulkodik. Ha kíváncsi vagy, hogy téged melyik szó jellemez, akkor olvasd el az alábbi összeállítást.

Kos

Rád jellemző szavak:
ige: akarom
jelző: bátor

Mindent egyszerre szeretnél megszerezni. Nagyon energikus vagy, szeretsz élni, mozogni. Ha valamit a fejedbe veszel, addig nem nyugszol, míg meg nem valósítod.

Bika

Rád jellemző szavak:
ige: van
jelző: határozott

Szereted, ha van pénzed, vannak javaid és kényelmes életet élhetsz. Számodra mindig az első helyen áll az anyagi és családi biztonság.

Ikrek

Rád jellemző szavak:
ige: tudni
jelző: társaságkedvelő

A te erősséged a kommunikációban rejlik. Bármilyen témához hozzá tudsz szólni, és a közönség szeret is téged hallgatni.

Rák

Rád jellemző szavak:
ige: érezni
jelző: empatikus

Érzékeny vagy, minden impulzus megérinti a lelkedet. A meditáció révén helyén tudod kezelni az érzelmeidet. Tudsz hallgatni, és együttérző vagy.

Oroszlán

Rád jellemző szavak:
ige: tenni
jelző: erős

Mindig tettre kész vagy, aki tudja, hogy miért él, tisztában van a céljaival. Bízol a képességeidben és a cselekedeteidért felelősséget is vállalsz.

Szűz

Rád jellemző szavak:
ige: elemezni
jelző: rendszerető

Szereted, ha helyén van minden, racionális, ésszerű gondolkodás jellemző rád. Minden lépést szeretsz előre tudni, mert így érzed biztonságban magad.

Mérleg

Rád jellemző szavak:
ige: álmodni
jelző: idealista

Igyekszel mindenben a jót látni, és harmóniára, békére törekszel, mert egy olyan világot szeretnél megteremteni, ahol nincs rosszindulat, veszekedés és harc.

Skorpió

Rád jellemző szavak:
ige: vágyni
jelző: szenvedélyes

Szereted a titkokat, mindent szenvedéllyel csinálsz. Kedveled a rejtélyeket, és te magad is egy misztikus, sejtelmes személyiség vagy.

Nyilas

Rád jellemző szavak
ige: élni
jelző: optimista

Imádod a független, szabad életet, a kalandokat, az utazásokat. Tele vagy energiával. Mindig a jelenre összpontosítasz, és a jövővel kapcsolatban pedig lelkes és kíváncsi vagy.

Bak

Rád jellemző szavak:
ige: dolgozni
jelző: ambiciózus

Keményen tudsz dolgozni, ha az közelebb vissza a célodhoz. Kitartó, fáradhatatlan vagy. Szereted előre kiszámítani a dolgokat, tisztában vagy vele, hogy mi miért történik.

Vízöntő

Rád jellemző szavak:
ige: lenni
jelző: eredeti

Szereted magadra vonni mások figyelmét, intelligens, vonzó teremtés vagy. Jellemző rád még a nonkonformizmus, a kreativitás, a szabad gondolkodás.

Halak

Rád jellemző szavak:
ige: hinni
jelző: intuitív

Szeretsz álmodozni, idealista képet festeni a világról. Kedves, gondoskodó, megértő ember vagy, akinek különleges látásmódja van a világ dolgairól.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu