Most a csillagjegyed szerint olvashatsz személyes szépségápolási tanácsokat!

Kos

Nagyon sok figyelmet fordít a hajápolásra, hiszen szerinte egy nőn ez az egyik legfigyelemfelkeltőbb dolog. Leginkább a nagyon vörös, és a szőke színekért rajong. Ajánlott ránctalanítót használnia már az első ráncok megjelenésekor. Simnekléshez a bézs és okker szín ajánlott.

Bika

Ambíciós, és keményen dolgozik. Nem tulajdonít nagy jelentőséget a sminknek, de a szempillaspirál nem hiányozhat soha róla. Inkább a földes színekért rajong, de talán nem ártana valami színesebbet, pl. kéket, vagy zöldet is használni.

Ikrek

Nem erőssége a sminkelés, de néha azért vásárol magának egy-két sminkfelszerelést. Ne csak az ajkaira figyeljen oda, ha rendszeresen krémezze a kezeit is, hiszen ezeken látszik meg leghamarabb az öregedés. Használjon minél színesebb körömlakkot, vöröset, szürkét, kéket.

Rák

Leginkább a természetes szépségápolás híve, odafigyel magára, de hajlandó bármilyen olcsó terméket használni. Használjon kék vagy zöld szemhéjpúdert, de ajkaira inkább valami halvány bézs szín vigyen fel.

Oroszlán

Leginkább gyönyörű hajkoronája miatt hívja fel magára a figyelmet. Kirívó haja mellé a legjobb, ha valami visszafogott sminket választ. Jól állhat a bézs, barna, narancs, és a halvány piros is. A fekete kontűrrel hangsúlyozhatja a szeme szépségét.

Szűz

Nagy hangsúlyt fektet a sminkelésre, odafigyelni arra, hogy mindig naprakész legyen. A másik nagy gyengéje az édes illatú parfümök. Ezzel bármikor le lehet venni a lábáról. Értékelendő, hogy ennyire odafigyel a szépségápolására, de nem árt, ha tudja, hogy néha a kevesebb, több.

Mérleg

Jó ízlése van a sminkelés terén, de nem függ ettől az élete. Alkalmazzon egy kevés szempillaspirált, és egy semlegesebb árnyalatú, ne túl hivalkodó szempúder színt. A bézs például tökéletes választás lehet.

Skorpió

Különlegesen érzéki varázsereje van smink nélkül is. Azonban a mérleg számára fontos, hogy mindig ápolt, és kifogástalan külleme legyen. Egy természetes smink tökéletes lehet, nem kell túlzásba vinni a festékek használatát.

Nyilas

Első pillantásra talán túl soknak tűnhet, de egy idő után rájövünk, hogy a smink mögött egy nagyon erős természetes vonzerő rejtőzik. Válasszon inkább élénk, de visszafogott árnyalatú sminket, és vízálló szemspirált.

Bak

Egy igazi karrierista típus, sokat dolgozik. Nem fektet túl sok energiát a simkelésre, árad belőle a belső szépség. Azért egy kis rúzsra, és egy kevés szempillaspirálra mindig kell legyen idő. Használjon nyugodtan erős színeket, ajakfénynek pedig valami csillogót válasszon.

Vízöntő

Nagyon kíváncsi természet, mindig érdeklik az új kozmetikumok. Egy jó smink önbizalommal tölti fel. Ne válasszon kemény, és hideg színeket, inkább hagyja, hogy a természetesebb árnyalatok kiemeljék szépségét. Jól állhat a bronz, az őszibarack, és a púder szín.

Halak

Nagyon romantikus alkat, éppen ezért imádja a színes festékeket, ruhákat. Mivel úgy érzi, hogy smink nélkül nem tud kitűnni a tömegből, ezért ritkán lehet smink nélkül találkozni vele. Alkalmazzon hetente bőrradírt, és jobb, ha áttér a természetes alapanyagú sminkelésre.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu