bűnöző csillagjegy

Sokat tudunk a csillagjegyekről, de az FBI azt is kigyűjtötte, az egyes jegyek milyen bűntetteket hajlamosak elkövetni leginkább.

Például nézd meg ezt adatokat a pszichopaták és a gyilkosok szempontjából!

• Annak ellenére, hogy sok rossz at mondanak az Ikrekről, ők a legkevésbé veszélyes állatövi jegy!

Az Ikrek emberek kezéhez kevés vér tapad, mivel nem agresszívak, inkább csalásra, lopásra kaphatók, mintsem, hogy kárt tegyenek másokban. legfeljebb az állandó szövegelésükkel visznek másokat a sírba

• A második legkevésbé veszélyes jegy a Vízöntő.

Az emberek e jegyben hatalmas egóval rendelkeznek. Úgy vélik, mindig ők tudják, mi a helyes, mi nem, de nem hajlamosak a bűntettekre, illetve az is lehet, hogy annyira okosak, hogy eltüntetik a jeleket, és még az FBI sem tudja, mit művelnek.

• A harmadik az Oroszlán, amiről kiderült, hogy csak egy macska! Nem kell félni az üvöltésétől. Nem keresik a bajt, csak nagy a hangjuk. Az viszont igaz, ha mégis elkövetnek valamit, annak a hírverése hatalmas, mert az Oroszlánra mindig figyelni kell, akkor is, ha lop, csal vagy gyilkol.

A Mérlegek a negyedik legkevésbé veszélyes. Ezek az emberek türelmesek, kedvesek és igazságosak, mégis több köztük a gyilkos, mint az Oroszlánok vagy Vízöntők között!

Csak akkor durran el az agyuk, és ölnek, ha mások kihasználják őket.

• A Szűzek rutinos gyilkosok és kissé elmebetegek.

A Szűzek, ha kitervelnek egy gyilkosságot, az precízen végre lesz hajtva, nincs bennük sok kímélet.

A Halak biztosan nem aranyosak.

Néhány a legismertebb sorozatgyilkosok közül: Aileen Wuornos, a Gyilkos bohóc vagy John Gacy és Richard Ramirez is Halak jegyű volt. A Halak hajlamos a függőségekre, alkohol, drog, stb. ez viheti őket a rosszba.

 

• A Bak ritkán válik gyilkossá, de akkor általában sorozatgyilkosság lesz a vége, mert a Bak alapos, mániákus és mindenben maximumra törekszik, gyilkosságban is.

A Kosok nagyon veszélyesek, mert bestiák

Könnyen gurul be a Kos, de a harag nem tart sokáig. Viszont abban a rövid időben a Kos képes gyorsan agyoncsapni valakit, aki feldühíti.

• A Bika haragja intenzív! Azonban ezek az emberek hajlamosabbak a csalásra, mint a gyilkosságra.

A Bika szereti a pénzt és a luxust, ezért ölni is képes időnként.

A harmadik helyre kerül a Nyilas.

Sztálin, Pablo Escobar és a sorozatgyilkos Ted Bundy is Nyilas volt.

Ezek az emberek úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak, és az a dolguk, hogy az embereket is efelé vigyék. A gyilkosságig is elmennek elveikért.

A második helyezett a Skorpió!

A sorozatgyilkosok többsége novemberben született. Nem ritkák a szadista gyilkosságok.

A versenyt azonban a tündérinek gondolt Rák nyerte!

Labilis hangulatuk, féltékenységük bizony időnként a gyilkosságig elfajul.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu