Az azonos csillagjegy alá tartozó személyek sok közös vonással rendelkeznek, amely nagyban befolyásolja azt, hogy mivel töltik legszívesebben az idejüket. Melyek azok a tevékenységek, amelyek a legnagyobb örömmel töltik el őket.

Kukkantsd meg, hogy a te zodiákusod mit árul el rólad ilyen tekintetben. Mennyire igazak rád ezek a dolgok?

Kos

Szükségük van valamiféle izgalomra, amely felpörgeti őket. A csendes pihenőt nem nekik találták ki. Szeretnek úton lenni, mocorogni, társaságba járni. Egy összejövetelen vagy kiránduláson érzik a legjobban magukat, ahol új személyekbe, új élményekbe botolhatnak.

Bika

A Bikák nem pályáznak az izgalomra, de sok mindenre vevők, ami képes lekötni a figyelmüket. Szívesen végeznek intenzív sportokat, mint a terepfutás vagy a kerékpározás. Szeretik jól átmozgatni magukat és közben kikapcsolni.

Ikrek

A kikapcsolódás mindenképpen valamilyen intellektuális, művészeti tevékenységhez kötött náluk. Akár a nézőközönség sorait bővítik, akár ők maguk szerepelnek, valamilyen előadás, koncert az, ami igazán leköti figyelmüket és teljesen kikapcsolnak közben.

Rák

Romantikus lelkületükkel szívesen kapcsolódnak ki meghitt dolgok végzése közben. Szeretnek csendes beszélgetést folytatni szeretteikkel, miközben elköltenek egy vacsorát, újítgatni otthonukat, egyedül vagy másodmagukkal túrázni, olvasni.

Oroszlán

A társaság számukra, ami igazán fontos. Bármilyen összejövetelen szívesen töltik az idejüket. Szeretik a fényűzést, a luxust, szívesen foglalkoznak divattal. Egy nagy bulira, koncertre bármikor kaphatóak.

Szűz

Szívesen vesznek részt olyan tevékenységekben, ahol az eszüket kell megmozgatniuk. Szeretik a társasjátékokat, a fejtörőket, a sakkot, szeretnek építeni, alkotni, újítani.

Mérleg

Nagyon jó szemük van a széphez és szívesen alkotnak vagy merülnek el képzőművészeti alkotásokban. Mindig boldogsággal tölti el őket, ha megismerhetik azt, hogy egyes emberek hogyan látják a világot, ahogyan ők maguk is szeretik kifejezni világlátásukat.

Skorpió

A szenvedéllyel teli Skorpió a táncban, színészetben vagy olyan tevékenységben tudja igazán kiélni magát, ahol előadhat valamit. Akár egy embernek, akár egy nagyobb közönségnek. Érzelemkifejező jegy, aki szereti megmutatni a világnak mindazt, ami benne lakozik.

Nyilas

Sok minden érdekli, ezért több hobbija is lehet egyszerre. Ami valóban érdekli, annak rengeteg időt képes szentelni. Nagyon fogékony a zenére, ami tökéletes kifejező eszköz számára. Mivel határozott jellem, ezért kiállhat egy számára fontos ügy érdekében is.

Bak

Nagyon szorgalmas és kitartó jegyről van szó, akinek nincsenek elérhetetlen vágyaik, legalábbis úgy gondolják, hogy bármi lehetséges az életben. Szívesen töltenek időt a szeretteikkel, építgetik a környezetüket és teljesítik be fokról fokra álmaikat.

Vízöntő

Igazi egyéniség, akinek folyamatosan áradnak a gondolatai és ezt kifejezésre is szeretné juttatni. Valamilyen alkotómunkában lel örömet, amely végzése közben úgy érzi, hogy hozzáad a világhoz. Illetve szeret bármilyen témában eszmét cserélni az emberekkel.

Halak

A Halaknak nagyon fontos, hogy szabad tere legyen önmaga számára. Mivel a belső világában sok időt képes eltölteni és ott tud igazán feltöltődésre lelni, ezért egy csendes hobbi, jóga, meditáció, túrázás az, ami igazán képes őt kikapcsolni.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu