Ha boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz, az alábbi mantrákat mondogasd napi rendszerességgel. Nem kell eltelnie sok időnek, és érezni fogod a változást!

Kos

Hiszem, hogy az igaz szerelem a megfelelő pillanatban fog rám találni. Készen állok arra, hogy befogadjam a szerelmet, nyitott vagyok, teljes szívemet kitárom.

Bika

Ebben az évben az összes negatív élménytől felszabadítom a szívem. Nem állítok fel többé érzelmi korlátokat az életemben, megszabadulok a szorongásaimtól, és a berögződéseimtől. Készen állok arra, hogy éljek és szeressek még ma.

Ikrek

Megérdemlem a szerelmet, amiről álmodok. Megtanulok türelmesnek lenni, és megteszek mindent azért, hogy jobban megismerjem önmagam, és a lelkem előkészítsem a legboldogabb kapcsolatra.

Rák

Szerelem tölti be az életem, és minden a legnagyobb rendben van. Nem sietek, mert tudom, hogy az Univerzum egy csodálatos meglepetést tartogat számomra. Nyugodt vagyok!

Oroszlán

Tudom, hogy a szerelem akkor köszönt be az életembe, amikor kellőképp fel leszek készülve rá. Megtanulom elfogadni és szeretni az életet nehézségeivel és szépségeivel együtt.

Szűz

Nem csupán egy lelki társat keresek, hiszek benne, hogy az életünk teljes egészében egybefonódik, és együtt fogunk kiteljesedni. Hiszek az igaz és sírig tartó szerelembe.

Mérleg

Elfogadom az összes hibámat, hiszen ezek által értem el az a fejlődési szintet, ahol most épp tartok. Minden nehéz pillanat egy csodálatos lecke volt az életemben. Most már készen állok arra, hogy találkozzak az igaz szerelemmel.

Skorpió

Minden nap hálás vagyok a szeretetért, amit átérez a lelkem. Türelemmel várom az igazi szerelmet, nem sietek, kitárom a szívem, hogy be tudjam fogadni az Univerzum energiáit.

Nyilas

Semmit nem tudok már megváltoztatni, ami a múltban történt, éppen ezért kíváncsian és nyitottan várom a jövőbeli történéseket. Megnyitom a szívem, hogy szerethessek, és szerethessenek.

Bak

Az érzéseim soha nem hazudnak, a lelkemben növekszik az igaz tiszta szeretet, és a feltétel nélküli elfogadás. Követem az utam, tudom, hogy a boldogság már nincs olyan távol tőlem.

Vízöntő

Tudom, hogy a világon a legfontosabb dolog a szeretet. Nem siettetek semmit, nem kapkodok, várok türelmesen. Tudom, hogy a lelkem megérdemli a jó dolgokat, itt az ideje, hogy megjutalmazzam magam a világ legcsodálatosabb érzésével.

Halak

A szerelem keres engem, és hamarosan meg is fog találni. Addig pedig el kell fogadnom a bennem kavargó érzéseket, a bosszúságot, a szomorúságot, a szeretetet, a kicsattanó örömet, de a csalódásokat is.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu