Az MSM, vagy Metil-szulfonil metán egy kénvegyület.

Semmi különös nincs benne, régebben az emberek rengeteget fogyasztottak ebből természetes módon, mert a nagyüzemi mezőgazdaság kezdete előtt a növényeket esővízzel öntözték, ami bőven tartalmazott MSM-et, így a táplálékkal elfogyasztották. Amióta azonban nem így eszünk zöldségeket-gyümölcsöket, hanem melegházi, és mesterségesen öntözöttek a termények, hiányunk van ebből a nagyszerű kénvegyületből.

AZ MSM ELŐNYEI:

RENDBE HOZZA AZ ÍZÜLETEKET:

Az MSM segít csökkenteni az ízületi gyulladást, javítja a kollagén termelést, így rugalmasabbak lesznek az ízületek. MSM megújítja az izomszövetet, miközben csökkenti a reumás gyulladásokat. Az immunrendszert megerősíti, és ösztönzi az egészséges sejtaktivitást.

 

JAVÍTJA AZ EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁKAT:

Az MSM segíthet újjáépíteni a bél- és az emésztőrendszert. Hihetetlenül hasznos ellenszere a lyukas bél szindrómának, amelyet bizonyos, nehezen emészthető élelmiszerek okoznak, mint amilyen a glutén.

KEZELI A BŐRPROBLÉMÁKAT:

A kutatások azt mutatják, hogy krém formájában az MSM segít csökkenteni a gyulladást, hozzájárul rosacea, a pigmentfoltok, az allergiák csökkentéséhez, javítja a bőr tónusát, csökkenti a bőrpírt, és enyhíti az érzékenységet. Ránctalanító hatása is van.

CSÖKKENTI AZ IZOMLÁZAT:

A rendszeresen sportolók gyakran szenvednek izomfájdalomtól. Az MSM természetes fájdalomcsillapító, amely nemcsak megakadályozza, kezeli is izomfájdalmakat különösen ha edzés után, sérülések vagy műtét után.

VISSZAÁLLÍTJA A HAJ NÖVEKEDÉSÉT:

Az MSM támogatja a kollagén és a keratin termelését a szervezetben,

Egyszerűen tegyél vízbe vagy bármilyen italba egy kiskanállal, és hamarosan tapasztalod a pozitív változásokat.

forrás: szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu