Minden jegynek megvan a végzete, és pont az a másik csillagjegy, amelyik legjobban vonzza. de végül nagyon csúnya vége lesz.

Kos

A brutális, nyers, energikus Kos el van ragadtatva a légies, finom, harmonikus és kedves Mérlegtől, amelyik az ellentéte. A mindenkit megunó, letaroló, gyerekes, energikus tűzjegy soha nem tud betelni a Mérleg finomságával. Csakhogy a Mérleget nem inspirálja a Kos nyersessége, tüze, semmi hatást nem tesz rá. Mivel a Mérleg nem eredményorientált, nem nyűgözi le, hogy a Kos sok mindent képes elkezdeni, véghez vinni. Sőt, ezúttal a Kost unják. A kapcsolaton belül mindig a Mérlegé lesz a vezető szerep, és valószínűleg ő fog elsétálni, amit a Kos soha nem tud feldolgozni.

Bika

A Bika legnagyobb végzete az Oroszlán. Minden megvan benne, ami a Bikából hiányzik: a tűz ereje, az éltető, forró energia, a nagyvonalúság, könnyedség, magabiztosság, a pénzzel való könnyelmű bánásmód, a grandiozitás. Az Oroszlán egy ideig nagy kegyesen megengedi a Bikának, hogy biztonságot adjon neki, sőt szolgálja, de nem gondolja a Bikáról, hogy pótolhatatlan, egyáltalán nem vágyakozik utána, sőt hamar unja is. Ha az Oroszlán lelép, mert éppen máshol jobban érzi magát, a Bika összeomolva marad egyedül, és évekig sír utána.

Ikrek

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire. Ismerjük a mondást. A hallatlanul könnyed, manipulatív, kétarcú és intellektuális Ikreket alig valaki tudja megszorongatni, mert mindig egy lépéssel előbb jár agyban, a vízjegyű Skorpió azonban felszabadítja benne az érzelmeket, még ügyesebb a manipulációban, és nagyszerűen kiegyensúlyozza az Ikrek kettős természetét. Csakhogy akkora helyzeti előnyben van az Ikrekkel szemben egy kapcsolatban, hogy azt csinál vele, amit akar. És sajnos a Skorpiók egy ilyen ziccert nem szoktak kihagyni. Az Ikrek messziről kerülje el!

Rák

A Rákok hajlamosak a túlzott érzelmességre, kötődésre és nemigen képesek rendszerezni életüket. Hihetetlen kötődést tudnak éppen ezért érezni a földjegyek iránt. A Rákra igazán veszélyes az ellenpárja, a hűvös Bak. Míg a Rák arra vágyik, hogy mederbe tereljék szétfolyó életét, cserébe hajlandó gondoskodni és szeretni, a Baknak ez a feladat terhes, más dolga van, és legszívesebben elmenekülne a fojtogató érzelmek elől, amelyek irritálják, sőt a Bak az érzelmek kimutatását sokszor szégyenletesnek gondolja, valósággal kényelmetlenül érzi magát a Rák egyes megnyilvánulásai miatt. Végül a Bak nagy nehezen kiszabadul a fojtogató vízi világból, és utána csak a sebek maradnak.

Oroszlán

A Vízöntőben megvan minden, amire az Oroszlán vágyik. A Vízöntő szórakoztató, tud rá figyelni, értékeli az Oroszlánt, és levegősségénél fogva életben tartja a tüzét, sőt, míg az oroszlán uralkodónak tartja magát, a Vízöntők titokban azt gondolják, ők istenek, ezt nem hangoztatják harsányan, de az oroszlán megérzi ezt a gőgöt a Vízöntőben. A Vízöntő maga a friss hegyi levegő. Csakhogy a Vízöntő bárkitől el tud szakadni, nem igazán lojális, nem lehet megkötözni, és elvárni tőle, hogy naponta fújogassa tüzes kedvesét, mert már rég a világ más dolgaira kíváncsi. Az Oroszlán pedig kihunyó parázzsal sóvárog utána.

Szűz

Nagyon kell vigyáznia a Kossal. Kölcsönösen hatalmas a vonzalom, mert az önző Kos és a szolgálatkész Szűz jól kiegészíti egymást egy jó ideig. Csakhogy a gyerekes, figyelmetlen Kosnak semmi nem elég, nem tudja beosztani se a saját, se más erejét, egyszerűen felperzsel mindent, elégeti azt az éltető földenergiát, amit a Szűzben talál. Aztán, amikor már nem kap semmit, odébbáll, a Szűz pedig kiégve, mint egy sivatag sorsára marad egyedül.

Mérleg

A csodás, harmonikus, kapcsolatfüggő Mérlegek látszólag érzelmesek, azonban mélyen ez is egy intellektuális levegőjegy. Amíg nem jön egy Halak, amelyik segít, hogy a Mérleg kapcsolatba kerüljön eddig kifejezésre nem jutó érzelmi énjével. Ez az élmény aztán rabjává teszi a Mérleget a Halaknak, akit annyira nem köt le ez terv, könnyedén elúszhat.

Skorpió

Azt hinnénk, a Skorpió minden jegynél erősebb. Hát nem egészen. A Skorpió végzete a földhözragadt, csökönyös Bika. Először hüllő barátunk azt hiszi, ő van nyeregben, hiszen a Bika mindent megad neki, amire vágyik: földi javakat, érzékiséget, nagyszerű táplálékot és szellemi izgalmakat. És akkor a Skorpió megpróbál még beljebb és beljebb jutni a Bika érzelmi világába, lelkébe, de csak kőfalakba ütközik. Egyetlen jegy van, ami még nála is erősebb. Bár a Bika nem bántja a Skorpiót, ha megunja, a Skorpió saját magát fogja megszúrni nagyon. A Skorpió egy kemény külső burok alatt érző belsővel bír, míg a Bika fordítva: felszíne kedves, lágy, megértő, és békés, de a magja áttörhetetlenül kemény.

Nyilas

A Nyilasnak senkire sincs szüksége, mindig nyeregben van, ő a szabad madár, akitől senki se várjon semmit. Amíg nem találkozik egy Ikrekkel, akinek mindent meg fog csinálni. A Nyilas tűz jegy, egy fáklya, aki minden élményt, tapasztalatot megvilágít és felerősít. És ki más nyújthatna több élményt rövid idő alatt, mint az információkat hihetetlen sebességgel szolgáltató, nagyon okos Ikrek. A Nyilas úgy megy az Ikrek után, mint egy kiskutya, de sajnos ez az érdeklődés nem kölcsönös.

Bak

Szegény földhözragadt, karrierista, végtelenül pénzközpontú Bak másra sem vágyik, minthogy valaki szabaddá, könnyeddé emelje fel a földről. Ezt az érzést a Nyilasban találja meg. csodálja a Nyilas könnyedségét, könnyelműségét és szerencséjét. A Bak szigorú Szaturnusza éppen az ellentéte a Nyilas szerencsét hozó Jupiterének. Csakhogy a Bak nem ad elég inspirációt a Nyilasnak ahhoz, hogy megbecsülje. Vagy ott is hagyja, vagy csak kihasználja, de nem fogja emelgetni sehova.

Vízöntő

Bármelyik Rák könnyedén elbánik a Vízöntővel, pedig nem is akarja ezt tenni. Először megtanítja szeretni, kötődni, empatikusnak és érzőnek lenni, meglágyítja és melegséggel tölti el a Vízöntő hideg szívét, aztán elmegy, keres valami földjegyet, mert a Ráknak mégiscsak vagy mederre vagy olyan érzelmi biztonságra van szüksége, amit egy másik vízjeggyel élhet át. Szegény Vízöntő meg hoppon marad. Megölte a Rák a jóságával.

Halak

Kell neki valaki, aki egyben tartja, aki segít eligazodni a mindennapokban, aki megérti, elfogadja, tud vele bármiről beszélni, és akivel össze lehet olvadni. Nem csoda, hogy a világ legboldogabb embere, amikor rátalál a Szűzre. Csakhogy a Szűzet irritálja a Halak irracionális viselkedése, az, hogy nem figyel a testére (a Szűz sosem hanyagolja el az egészségét), hogy nem becsüli meg az anyagiakat. És az egész neki nem kell, különben is, már szemet vetett egy számára végzetes Kosra!

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu