Burmában a szerzetesek egy olyan asztrológiarendszert dolgoztak ki, amelyben nem a születésünk dátuma számít, hanem az, hogy melyik napon láttuk meg a napvilágot.

Ha nem tudod, milyen napon születtél, akkor előbb keresd ki ezen az öröknaptáron: ITT.

A hét napjait egy-egy állathoz rendelték, amely a személyiségünkről árulkodik. Ha tudni szeretnéd, milyen is vagy a burmai horoszkóp szerint, olvasd el, mit üzennek neked a szerzetesek!

Hétfő – Tigris

 

A hétfőn született személy nagyon okos és érzékeny. Jók a megérzései. Nagyon alapos és a tökéletességet mástól is elvárja. Kitartó és ambiciózus, mindenben sikeres.

Tipp: Ne legyél mindig mindenben maximalista! Engedd el magad néha, így elkerül a depresszió, a stressz és a szívproblémák.

 

Kedd – Oroszlán

 

Bátor és nagylelkű vagy. Szívesen jótékonykodsz. Önzetlen vagy, mások szívesen fordulnak hozzád. Nagyon lojális vagy azokkal, akik hátrányos helyzetben vannak.

Tipp: Ne légy túl hangos és éles nyelvű, mert a kedvességgel és gyengédséggel többre mész.

 

Szerda – Elefánt

 

E nap szülötte független és nagyon szenvedélyes ember. Szeret a maga ura lenni, spontán és lelkes vagy.

Tipp: A szenvedélyességed miatt túl könnyen ugrasz bele új dolgokba. Azt javaslom, előbb mérlegelj, és csak utána kezdj el bármit is. Ne légy önfejű, legyél higgadt.

 

Csütörtök – Patkány

 

Nyugi, a patkány a burmaiknál egy nagyon is pozitív állat: okos és szellemes. Türelmes vagy és nagyon különleges látásmóddal rendelkezel. Olyan részleteket látsz meg, melyen másnak átsiklik a tekintete. Mindig eléred a célod.

Tipp: Nagyon céltudatos ember vagy, aki mindent elér, amit eltervez. De az út során próbáld meg észrevenni az út szépségét is! Pihenj!

 

Péntek – Tengerimalac

 

Kreatív ember vagy, sokszor alkotó munkát végzel. Emellett az emberek kedvesnek és gondoskodónak tartanak, akihez szívesen fordulnak. Te vagy a leggyengédebb az összes jegy közül.

Tipp: A művészi alkotásaid ne tartsd meg magadnak, inkább ajándékozd el: ezzel anyagilag is támogathatod szeretteid, barátaid.

 

Szombat – Sárkány

 

A sárkány szülötte jóhumorú, és megértő ember, akihez szívesen fordulnak embertársai tanácsért. Ugyanakkor magabiztos és sikeres vagy, nagy a munkabírásod és mindig a célon tartod a szemed.

Tipp: Kicsit önfejű és túlzottan irányító-típus vagy. Engedd el, és élvezd az életet: hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek.

 

Vasárnap – Garuda

 

Garuda, a hinduizmus egyik kabalaállata. A vasárnap született ember jószívű és odaadó. Szereted a kihívásokat, optimista vagy.  Másokat is inspirálsz kitartásoddal és szolgálatkészségeddel.

Tipp: Ne csak másokon akarj segíteni! Foglalkozz magaddal is, ne légy jószívű a magad kárára.

 

Én magamra ismertem, hétfőn születtem. És neked mennyire jött be?

források: mindenegyben , lotuszcafe

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu