Az alábbi 4 csillagjegy imádja a fényűző életmódot, szereti kényeztetni magát, soha semmiben nem szenved hiányt, és egyáltalán nem törődik azzal, ha már hónap közepén alig van pénze valamire.

Ikrek

Könnyen megszerzi, de ugyanolyan könnyen el is költi a pénzt. Mindig olyan dolgokba fektet, ami a szívének kedves, leginkább koncertekre, előadásokra, új ruhákra, könyvekre, parfümökre költ. Csak minőségi dolgokat vásárol, és egyáltalán nem érdekli, ha a márkára rá kell fizessen. Ha egyszer leárazás van egy üzletben, akkor onnan biztosan nem jön ki üres kézzel. Nem gondol soha idős korára vagy egy súlyosabb betegségre, ezért egyáltalán nem spórol.

Oroszlán

Kissé felelőtlen és nagyvonalú, soha nem gondol arra, hogy mire mennyit költhet. Sokan jószívűként tartják számon, ami igaz is, de lehet, hogy az önzetlen költekezést később egy kicsit megbánja. Gondolkodás nélkül ad kölcsön bárkinek, sokszor el is felejti, hogy kinek és mennyit adott. Kedveli a fényűző éttermeket, egy 5 csillagos helyen gondolkodás megrendeli a ház ajánlatát. Szeretteit és barátait gyakran kényezteti drága ajándékokkal.

Nyilas

Legszívesebben minden pénzét szórakozásra, kirándulásra költené, és általában nem gondolkodik sokat mielőtt befizetne egy egzotikus nyaralásra. A drága szállodákat és a mindent kielégítő luxust részesíti előnyben. Nagyon sok új ruhát vásárol magának, kétszer soha nem jelenjen meg ugyanabban. Úgy gondolja, hogy a pénz azért van, hogy elköltsék, aztán elfogyott, majd kialakul, hogy hogyan tovább.

Kos

Nagyvonalúan költi a pénzt, egyetlen impulzus elég ahhoz, hogy bármit megvegyen, ami csak megtetszik neki. Abban a pillanatban egyáltalán nem gondol a holnapra, ha valamiről úgy gondolja, hogy megérdemli, akkor meg is szerzi. Könnyen el tud csábulni egy szép cipő, vagy egy mutatós ruha láttán, és meg is veszi, az sem számít, ha már otthon van egy pár ilyen hasonló darab. Soha nincs megtakarított pénze, mindig a mának él.

filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu