Ezek a csillagjegyek nem tűrik, ha irányítani, és ellenőrizni próbálják őket!

Ikrek

Az Ikrek egy szenvedélyes ember, gyorsan beleszeretnek a nők, azonban ezzel a kapcsolattal azt is kell vállalják, hogy elviselik az Ikrek féktelen természetét. Az Ikrek férfi imád bulizni, társasági életet élni. Ha valaki elvárja tőle, hogy feladja ezt az életformáját, akkor előbb-utóbb egyedül fog maradni. Az Ikrek az elős pillanatban kilép egy olyan kapcsolatból, amelynek irányítás gyanús szaga van.

Mérleg

A Mérleg férfinak nagyon fontos, hogy harmónia legyen a kapcsolatban. Amikor hazaér egy kemény és fárasztó nap után, szereti, ha hátradőlhet a kanapén, és végre önmaga lehet, élvezheti az otthon melegét. Ha valaki parancsolagtni kezd neki, és állandóan számonkéri, vagy rendre utasítgatja, akkor megbomlik a Mérleg harmóniája, és hamar kilép egy ilyen kapcsolatból. Számára nagyon fontos az, hogy felek megértsék, és támogassák egymást.

Vízöntő

A Vízöntő akkor sem adja fel a személyes életét, ha együtt él, férj és feleségként élete párjával. Tartja a kapcsolatot a régi barátaival, és sok időt szentel hobbijának is. Jaj annak, aki megakadályozza őt ebben. Egy Vízöntőnek soha ne szabj korlátokat, hagyd, hogy a maga útját járja. Ne légy vele bizalmatlan és gyanakvó, ne kérdezősködj állandóan a múltjáról. Hidd el, hogy megbízhatsz benne, de néha engedd lazábban azt a gyeplőt.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu