Vannak érzelmes csillagjegyek. És vannak, akik úgy szeretnek, mint senki más.

IKREK

Az Ikreket az érzéseik és hangulatuk változékonysága jellemzi, és az asztrológusok az állatöv legbizonytalanabb jegyének tartja őket. Érdekes embereket keresnek, flörtölnek és nagyon szórakoztatnak. Az újdonság keresése közben az Ikrek gyakran logikus érvekre támaszkodik, nem túl szívélyes, így a keresése hosszú és tele lehet csalódásokkal. Az Ikrek szívesen tapasztalnak meg új dolgokat.

KOS

A Kos már kora gyermekkora óta gyakran szerelmes, és minden egyes alkalmat úgy él meg, mintha az lenne az igazi. Nem fél megmutatni az érzéseit. A Kos mindig olyan erős személyiséget választ, aki képes energiáját megfékezni. Világos érzelmekre, kihívásokra és érvekre van szüksége. ük. Ha készen állsz egy gyors tempójú, mozgalmas életre, élénk érzelmekre és spontán döntésekre, akkor a Kos támogatni fogja a szeretet tüzét.

SZŰZ

A Szűz komoly és igényes. Gondosan választja ki partnerét, de pedáns természetéből adódóan gyakran szenved. Kétségek és félelmek gyötrik, így nem mindig tudja élvezni a pillanatot. Folyamatosan önmagát vizsgálja, a kapcsolatot. A jegy képviselői perfekcionisták. Ezért soha nem fognak felfigyelni hanyag, szétszórt emberre.

forrás: lotusz.cafeblog

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu