Ez a 3 csillagjegy, hajlamos leginkább arra, hogy elcsábítsa a házas férfiak szívét is.

Ikrek

Kettős személyiséged miatt eléggé kiismerhetetlen, és veszélyes vagy, soha nem lehet tudni, hogy pontosan mi jár a fejedben. Néha úgy tűnhet, hogy csak egy mély barátság van közted, és az illető férfi között, máskor pedig nagyon titokzatosnak tűntök a külvilág számára. Ha megtetszik egy férfi, semmi sem akadályoz meg abban, hogy megszerezd. Az sem jelent gondot, hogy esetleg nős az illető…

Nyilas

Ha megszeretsz valakit, akkor azt addig “tartod szemmel”, amíg viszonzást nem kapsz tőle. Kihívó külsőddel, szabad, optimista természeteddel sok férfi tekintetét magadra vonzod. Ezért nem csoda, ha házasságtörőnek tartanak. Ha valaki megtetszik, akkor mindent megteszel annak érdekében, hogy megszerezd. Bizony, sokszor már a határaidat feszegeted.

Kos

Személyiséged egy igazi kihívást jelent a környezeted számára. Tele vagy energiával, és könnyen elvarázsolod az embereket. Mindent megteszel annak érdekében, hogy ne gondolják rólad azt, hogy kapcsolatromboló vagy. Nagyon fontos számodra, hogy tiszteletbe tartsd a játékszabályokat. Néha persze nálad is becsúszik egy-két baki.

forrás: tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu