A zodiákus jelek sokat elárulnak az ember személyiségéről. A férfiak megtudják például, hogy jól választottak-e párt maguknak. Vess egy pillantást az alábbi három csillagjegyre, hogy megtudd jó te is a legjobb feleségek között vagy-e!

Rák a királyné

A Rák nőt erős érzelmek kötik a párjához. Az általuk kínált feltétel nélküli szeretet szinte sosem múlik el, mindent meg fog tenni azért a férfiért, akit szeret.

Aki Rák-jegyű nőt vesz feleségül, jól választott. A Rák feleség ugyanis mindent meg fog tenni azért, hogy boldoggá tegye a férjét. Ugyanakkor az ilyen jegyű nők néha kicsit „drámaiasan” viselkednek, de ez igazán elenyésző a szeretetük és hűségük mellett. Mindent összevetve, a Rák nő kellemes, meleg, szeretettel teli otthont biztosít férje és családja számára. Kiváló gasztronómiai háttérrel, hiszen köztudottan remekül feltalálja magát a konyhában.

Ráadásul kiváló anyák, akik megadnak a gyermeküknek is mindent.

A Rák feleség tehát mindent megad, csupán szeretetet és őszinteséget vár el érte cserébe.

Kos, a császárné

A Kos nők (ahogy a Kos férfiak) kivételesen erősek és hajthatatlanok. Mindig elérik céljaikat, tehát, ha azt hiszed, te erős, és elég bátor vagy ahhoz, hogy az életedet egy ilyen hasonlóan erős és bátor nőhöz kösd, folyamatosan tenned kell érte.

A Kos ara támogatást és segítséget vár a párjától, de ha ez megvan, kivívja magának a kellően magas társadalmi státuszt, és még erősebb lesz, mint valaha. Ugyanakkor a Kos feleséget házassága alatt újra és újra el kell csábítani, meg kell hódítani, hogy minden tökéletesen működjön, és ne kacsintgasson félre.

Jó, de szigorú anya, mert nemcsak neki, hanem a gyerekének is vezetőnek, nyertesnek kell lennie. Mindehhez olyan partnert, férjet akar, aki szintén erős és elszánt.

Oroszlán az uralkodó

Az Oroszlán-jegyű nők igen nagy harcosok, és kemények. Mivel rendkívül erősek, szükségük van egy olyan társra, aki szintén olyan erős, mint ők. Nem vonzzák a hétköznapi emberek, és soha nem lehet őket elcsábítani bájjal a partnerüktől. Az Oroszlán nők elkötelezett és lojális feleségek, akik mindent előteremtenek és megadnak a szeretteiknek. Nincs még egy olyan csillagjegyű nő, aki úgy tudna szeretni, mint ők.

Az Oroszlán nő szerelme önzetlen és tiszta. Mindig készen áll, hogy megvédje a férjét és a gyerekeit.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu