A formás fenék a nők egyik legszexibb “tulajdonsága”, azonban ez nem egy olyan dolog, ami velünk született, ezért bizony meg kell dolgozni keményen. Az alábbiakban néhány gyakorlatot mutatunk!


1.Rendszeres guggolás

Állj egyenesen, a lábaidat tedd szét vállszélességben, a karjaidat nyújtsd előre. Addig guggolj le, míg a combod párhuzamos lesz a talajjal, majd innen emelkedj fel, és újra vissza. Három rendben 15-15-15 ismétlést végezz belőle.


2.Csípőre tett kézzel guggolás

Állj egyenesen, majd tedd szét a lábaid 45 fokos szögbe. Tedd csípőre a kezed, és így guggolj háromszor 15-öt.


3.Híd

Feküdj a hátadra, a térdeidet húzd fel, majd emelkedj fel hídban, úgy, hogy közben a karjaid legyenek kinyújtva a tested alatt. Maradj ebben a pozícióban 10 lélegzetig, majd ereszkedj vissza a padlóra. Ismételd meg 5-ször ezt a gyakorlatot.


4.Kitörés oldalra

Tedd a kezeidet csípőre, és állj váll szélességű terpeszbe. Nyújts ki oldalra a jobb lábad, tedd csípőre a kezed, és így végezz 1 guggolást. Maradj így kb. 5 másodpercig, térj vissza az eredeti helyzetbe, majd ismételd meg ezt, csak a bal lábad nyújtsd ki oldalra. Mindkét oldalra 15 guggolást végezz.


5.Négykézláb

Támaszkodj négykézlábra, majd az egyik lábad emeld fel hátul amilyen magasra csak tudod, közben a combod párhuzamos legyen a padlóval, csak a lábszárad emeld fel. Ezután menj vissza a kiinduló pozícióba, és ismételd meg még 15-ször, majd jön a következő lábad ugyanennyiszer.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu